Anna Sedakova sakāvās ar uzbāzīgu pielūdzēju

foto: wallpapers.eu.com
foto: wallpapers.eu.com

Slavenā dziedātāja Anna Sedakova kārtējo reizi pierādīja, ka viņai nav nepieciešama apsardze, jo viņi var pastāvēt par sevi pati.

Dažas dienas atpakaļ viņa spēja par sevi pastāvēt uzbāzīga pielūdzēja priekšā, kurš viņai uzmācās naktsklubā, vēsta posironic.org.

Nepazīstams jauns vīrietis nolēma „aplidot” dziedātāju deju laukumā. Sākumā Anna mēģināja visu atrisināt mierīgā ceļā un vienkārši noraidīja svešinieka uzmanības veltījumus. Tomēr vīrietis nenomierinājās un turpināja uzmākties ar šaubīgiem komplimentiem. Vīrieša uzvedība sadusmoja dziedātāju, un Anna iesita viņam pa seju. Izskatījās, ka vīrietis nebija gaidījis tādu reakciju, viņam tik tikko izdevās novērsties no Annas sitiena. Pēc tā jaunais cilvēks lika Annu mierā un vairs neuzbāzās skaistulei.

Savas intervijas laikā Sedakova paziņoja par to, ka nebaidījās saņemt sitienu pretī, jo ikdienā viņa nodarbojas ar boksu un pilnībā var pretoties uzbāzīgiem aplidotājiem.

Der minēt, ka dziedātāja, kura regulāri dalās ar saviem pielūdzējiem par visiem saviem dzīves sīkumiem, neko neminēja par incidentu nakts klubā. Tā vietā viņa izlika kārtējo atklātā foto porciju.


Написать комментарий