Seksu regulējošie likumi dažādās valstīs 1

foto: factroom.ru
foto: factroom.ru

Irānā vīriešiem aizliedz tirgot mājdzīvniekus, jo tas ļauj vīriešiem iepazīties ar jaunietēm.

Jau no seniem laikiem Irānā pastāv likums, kurš aizliedz stāties vīriešiem intīmās attiecībās ar lauvām, ar lauvām sieviešu dzimtas pārstāvēm intīmās attiecībās stāties var.

Īrijā aizliegts tirgot prezervatīvus, jo pastāv uzskats, ka sekss ir dzimtas turpināšanas process, no tā nav jāgūst baudu.

Ganā, ja jauniete paliek stāvoklī pirms 18 gadu sasniegšanas, tad vīrietim nepieciešams maksāt soda naudu 50 ASV dolāru apmērā, jaunietes vecākiem jāatdod aitu un trīs džina pudeles.

Jaungvinejā var ne tikai šķirties ar sievu, bet arī nocirst sievas mīļākajam galvu. Pirms sprieduma izpildīšanas vīrietim nepieciešams apēst šīs sievietes pirkstu.

Mongolijā līdz šim nav atcelts likums, kurš ļauj sievietēm pastaigāties ar atkailinātu krūti, tas nācis no seniem laikiem, jo pretinieki pārģērbās sievietēs, lai no tā izvairīties bija pieņemts sekojošais likums.

Indiānas štatā jebkurš vadītājs varbūt sodīts par izvarošanu, ja automobilī sēž jauniete jaunāka par 17 gadiem un tā ir bez zeķubiksēm vai zeķēm.

ASV vienā no štatiem ir aizliegts orālais sekss par to var piespriest brīvības atņemšanas sodu līdz pusgadam. Sienā un Itālijā ir aizliegts sniegt seksuālos pakalpojums par naudu, ja sievietes vārds ir Marija.

Budapeštā var nodarboties ar seksu tikai tumsā, aizliegts mīlēties pat sveču gaismā.


Написать комментарий

Nesaprotu par to Irānu! tad var vai nevar?