Garāmgājēji aiztur mobilā tālruņa zagli; policija lūdz atsaukties citus cietušos

foto: Valsts policija
foto: Valsts policija

Svētdien, ap pulksten 18.00 Rīgā, Maskavas ielā nezināms vīrietis tramvajā, izmantojot pārsteiguma momentu, kādai sievietei no rokām izrāva mobilo tālruni, izskrēja no tramvaja un metās bēgt.

Cietusī sieviete centās skriet pakaļ, taču nesekmīgi. Notikuma aculiecinieki, kuri redzēja zādzību, sāka saukt, lai aptur vīrieti un kāds iedzīvotājs, izdzirdot saucienus, vainīgo aizturēja.

Pēc aizturēšanas vīrietis tika nogādātas Latgales priekšpilsētas iecirkņa policijas iecirknī. Aizturētais ir 1988. gadā dzimis jau agrāk par zādzībām vairakkārt tiesāts vīrietis.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess par zādzību, un aizturētais vīrietis ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Izmeklēšanas gaitā Latgales iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki noskaidroja, ka aizturētais ir veicis vismaz vēl vienu šāda veida zādzību.

Ir pamatotas aizdomas, ka vainīgais varētu būt veicis vēl citus noziedzīgus nodarījumus, tāpēc, ja kāds viņā atpazīst savu pāridarītāju, policija lūdz zvanīt uz tālruņa numuriem: 67086328, 67086331, 67086302 vai 110, vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.


Написать комментарий