Irākietes vēderā konstatē vienlaikus 13 embrijus, viņas vīrs šokā

foto: shutterstock.com
foto: shutterstock.com

Apvienoto Arābu Emirātu medijs "Emirates24/7"  vēsta par pārsteidzošu notikumu: kādai 40 gadus vecai Irākas provinces iedzīvotājai mediķi konstatēja daudzbērnu grūtniecību.

Viņas vēderā ir 13 mazuļu embriji. Sievietes vīrs, stāstot par pārsteidzošo atgadījumu, no šoka knapi spējis runāt.

Precētais arābu pāris dzīvo Salahudinas provincē Irākā. Par ģimenes notikumu ar medijiem runā tikai vīrietis, potenciālā daudzbērnu māte komentārus nesniedz un nav zināms arī viņas vārds. Pēc vīra sacītā, sieviete nav spējusi kļūt grūta pēdējos 5 laulības gadus, kā rezultātā vīrs bijis spiests apprecēt vēl vienu sievu, kura bija auglīga. Cita starpā viņam ir vēl arī pirmā sieva, kura pasaulē laidusi septiņus bērnus.

Nu irākietis par bērnu trūkumu vairs nespēs sūdzēties, jo mediķi apliecinājuši: pēc skaita otrā laulene gaida 13 bērnus vienlaikus, starp kuriem ir vairāki pāri dvīņu. Tomēr ārsti iesaka viņam pārlieku nesapriecāties: sieva galu galā jau skaitās diezgan "veca dzemdētāja" un tādu skaitu bērnu var arī neiznēsāt, jau tagad četri embriji šķiet visai vārgi. Pārējie gan atbilst visām normām.

Topošais tētis žurnālistiem savu prieku neslēpj un saka arīdzan, ka sieva ir ļoti priecīga par grūtniecību. Viņš cer, ka, iespējams, kļūs par dvīņu pāriem bagātāko tēti pasaulē.


Написать комментарий