Noteikta firma, kura par 2,35 miljoniem latu rekonstruēs Daugavpils pilsētas Ziemeļu rūpniecības zonas ielas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Konkursā par ielu rekonstrukciju projekta „Daugavpils pilsētas Ziemeļu rūpniecības zonas infrastruktūras attīstība” ietvaros ir noteikts uzvarētājs – SIA „Binders”, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Ja konkursa rezultāti netiks pārsūdzēti, minētā firma rekonstrukcijas darbus veiks par 2 350 277,77 latiem. Konkursā piedalījās 5 pretendenti, taču SIA „Binders” piedāvāja zemāku līgumcenu.

Jāatzīmē, ka konkurss par būvdarbu veikšanu, kuru finansēs ERAF fonds, tika izsludināts maija sākumā, un tā nolikums tika grozīts vairākas reizes. Projekta mērķis ir sekmēt uzņēmējdarbībai un saimnieciskajai darbībai labvēlīgās vides radīšanu Daugavpilī, uzlabojot pilsētas lielākās rūpniecības zonas infrastruktūru.

Projekta gaitā tiek plānots veikt rūpniecības zonas ielu rekonstrukciju I kārtās ietvaros – rekonstruēt ielu segumu, kā arī gāzes vadu, ārējo ūdensvadu, kanalizāciju, lietus ūdens kanalizāciju, apgaismojuma un elektroapgādes sistēmas. Jaunas Ziemeļu rūpniecības zonas ielas tika projektētas tādā veidā, lai tās savienotu rūpniecības zonas objektus ar Višķu un Mendeļejeva ielām un nodrošinātu piebraucamos ceļus pie rūpniecības zonas teritorijā esošajām ēkām.

Tiek plānots, ka darbi projekta ietvaros tiks pabeigti 2015.gada jūnijā.


Написать комментарий