Veikalos desmitkāršojies pieprasījums pēc rotaļlietām

foto: neopod.ru
foto: neopod.ru

Rimi un Supernetto veikalos decembrī par desmit reizēm palielinājies pieprasījums pēc bērnu rotaļlietām.

Iecienītākās rotaļlietas meitenēm šogad ir Monster High lelles, bet zēniem Hot Wheels automašīnas. Tāpat labprāt tiek pirkti Lego konstruktori, policijas, ugunsdzēsēju iecirkņi un citi.

Tuvojoties svētkiem, par aptuveni 50% palielinājies pieprasījums arī pēc dažādiem karnevāla tērpiem - Ziemassvētku vecīša kostīmiem, cepurēm un maskām gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Audzis pieprasījums arī pēc Rimi veikalu konditorejas izstrādājumiem - piparkūku mīklas, tortēm, pīrāgiem, raušiem. Turklāt šogad, salīdzinot ar šo pašu periodu pērn, piparkūku mīklas Rimi veikalos pirktas četras reizes vairāk, bet saldētās mīklas - trīs reizes vairāk. Savukārt, tuvojoties Ziemassvētkiem, ik nedēļu par aptuveni 20% palielinās pieprasījums pēc mandarīniem.

Tāpat šomēnes arvien biežāk pirkumu grozos tiek likti produkti, no kuriem gatavot sātīgu un gardu svētku maltīti - gaļa, dārzeņi, olas, majonēze, krējums, skābēti kāposti un citi. Tradicionāli svētku gatavošanai tiek izmantoti arī dažādi cepeši un marinējumi.

Visbiežāk no Rimi un Supernetto sortimenta decembrī galdā likts cāļa cepetis, kā arī filejas medaljoni. Savukārt gardēži iecienījuši cūkgaļas karbonādes cepeti ar grauzdētiem sīpoliem, kā arī ar plūmēm pildītu liellopa lāpstiņu. Pārstrādātās gaļas kategorijā šogad ir audzis pieprasījums pēc itāļu, spāņu un vācu gaļas delikatesēm.


Написать комментарий