«Silenes stariņi» ieguva Daugavpils novada domes Finanšu komitejas atbalstu dalībai konkursu projektā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes Finanšu komitejas 19. decembra sēdē tika izskatīts jautājums par vienas Daugavpils novada jaunatnes organizācijas piedalīšanās valsts budžeta apakšprogrammas „Atbildīgs dzīvesveids” projektu konkursā.

Kā paziņoja Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciāliste Iluta Kriškijāne, projekts, ar kuru „Silenes stariņi” plāno piedalīties konkursā, ir nometne „Zaļais aplis”.

Kopējā projekta summa sastāda 4 124 latus vai 5 868 eiro. Projekta apstiprināšanas gadījumā Daugavpils novada dome to līdzfinansēs 25% apmērā, kas sastāda 1 031 latu (1 467 eiro).

Pēc I. Kriškijānes vārdiem projekta realizācija plānota nākamā gada jūnija beigās – jūlija sākumā. Projekta ietvaros 22 jaunieši 10 dienas sadarbībā ar Daugavpils universitātes „Zaļo laboratoriju” apmeklēs nodarbības mācību pētniecības centrā „Ilgas” un dabas parkā „Daugavas loki”.

Finanšu komitejas locekļi bez papildjautājumiem un diskusijām nolēma atbalstīt lēmuma projektu un nodot to deputātu izskatīšanai nākamajā novada domes sēdē, kura notiks nākamnedēļ, 28. decembrī. 


Написать комментарий