Notiek «Vienotības» kongress 1

foto: nra.lv
foto: nra.lv

Šodien notiek partijas "Vienotība "ikgadējais kongress. Tas norisināsies Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas un mediju centrā.

Kongresa darba kārtībā paredzētas VIENOTĪBAS priekšsēdētājas, Saeimas priekšsēdētājas Solvitas Āboltiņas, Ministru prezidenta Valda Dombrovska un VIENOTĪBAS domes priekšsēdētājas Sandras Kalnietes uzrunas, kā arī Ministru prezidenta amata kandidātes Laimdotas Straujumas videouzruna.

Kongresā tiks ievēlēti arī partijas Ētikas un Revīzijas komisiju pārstāvji. Tāpat partijas delegāti diskutēs par partijas mērķiem un prioritātēm valstij un sabiedrībai nozīmīgu jautājumu risināšanā, īpašu uzmanību pievēršot nodarbinātības veicināšanas, nevienlīdzības mazināšanas, konkurētspējīgas izglītības un reģionu attīstības jautājumiem.


Написать комментарий

Un vai šī partija ''vienotība'' arī pastāstīs savā tikšanās laikā ES vēlmi uzspiest bērnudārziem seksa mācības, ko ASV daudzos štatos jau ir pieņemušas, bet cilvēki, vācijā , horvātijā, nigērijā protestē -pret- un ievieš likumus, lai aizsargātu mūsu bērnus no šādām velna padarīšanām visapkārt pasaulei.