Krievijas pilsoņi varēs apmeklēt Somiju bez vīzas 2

foto: finland.ruso-turisto.com
foto: finland.ruso-turisto.com

Somijā vēlas ieviest bezvīzu režīmu Krievijas tūristiem, kuri ierodas valstī ar vilcienu ne vairāk kā uz 72 stundām. Somijas dzelzceļa kompānija VR nosūtīja Ārlietu ministrijai atbilstošu iesniegumu šī gada janvārī, ziņo august.ru.

Savukārt Krievija jau ir sagatavojusi likumprojektu, kurš atļauj ārzemniekiem atbraukt ar vilcienu bez vīzas uz vairākām dienām. Turklāt Somijas kompānija VR domā apspriest ar Krieviju jautājumu par bezvīzu praksi tūristiem, kuri ierodas valstī ar vilcienu.


Написать комментарий

somi gudrinieki: lai Pēterburgas krievi brauc šopot uz Helsinkiem pa nedēļas nogalēm.

50 gadu atpakaļ uz Somijas un PSRS robežupes uzcēla HESu. Pēc būves nodošanas ekspluatācijā Krievijas puses palikušajās adminstratīvajās ēkās ierīkoja restorānu. No Maskavas katru nedēļu mainījās personāls, tas ir Maskavas restorānu labākie oficianti. Somi nāca uz krievu krogu šnabi dzert. Viena incidenta piemērs.Somam nepaveicās, pa "pjankai" iemaldījās PSRS.Robežsargi aizturēja un iesēdināja Ļeņingradas vilcienā. Kurā soms no bailēm nokļūt KGB nagos, ņēma un pakārās. Tas tā. Somi krieviem izvirzīja ultimātu. Ielaidiet pa gadu par 5000 vairāk tūristu, vai klapējiet to krogu ciet.
Krogu aizklapēja ciet.
Notikumu atstāstija Ļeņingradas HESu būvju šefinženieris. Man patīk ieņemamais amats - šefinženieris. Ķemeru sanatorijas istabiņas biedrs.

Написать комментарий