Volejbols: Schenker līgas vicečempioni DU nav pa zobam

foto: volleykem.ru
foto: volleykem.ru

Schenker volejbola līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē sensāciju nav izdevies sagādāt Daugavpils Universitātei, kas savā laukumā trīs setos piekāpās „Parnu VK”, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Daugavpiliešu veiksmīgais sniegums Izaicinājuma kārtā (9 no 12 iespējamajiem punktiem) deva cerību, ka arī Schenker čempionāta vicelīderiem no Pērnavas tiks sagādātas nopietnas problēmas.

Spēles sākums padevās lielisks. Pirmā seta vidusdaļā izdevās veikt septiņu punktu izrāvienu, kas deva pārsvaru 12:5. Igauņi šo pārsvaru nedaudz samazināja, tomēr pie rezultāta 18:13 nekas neliecināja, ka mēs varētu zaudēt šo setu. Diemžēl tā turpinājums ne tuvu nebija veiksmīgs. Lai arī no 20:24 izdevās pievilkt līdz 23:24, beigās piedzīvota neveiksme ar 23:25.

Atgūties no neveiksmes pirmajā setā tā arī neizdevās. Otrajā setā viesi bija krietni pārāki (25:13), bet trešajā DU neveiksmīgi aizvadīja galotni, piekāpjoties ar 18:25.

Rezultatīvākais un stabilākais uzbrukumā bija Dmitrijs Lavrenovs, kurš guva 14 punktus. Pa sešiem punktiem Ērikam Baikam, Rihardam Puķītim, Aleksandram Samuilovam.

Atbildes spēle cīņā līdz divām uzvarām notiks Igaunijā sestdien.


Написать комментарий