Atdzīvojies apbedīšanas biroja klients nobiedēja balzamētājus

kadrs no video
kadrs no video

Cilvēks, kurš pamodās līķa maisā apbedīšanas birojā, un bija pasludināts par mirušu, piespieda balzamēšanas procedūru sākošos darbiniekus piedzīvot neticamu šoku.

Kad Misisipi štata Leksingtonas fermeris Valters Viljams atguvās, viņš uzreiz nesaprata, kur viņš atrodas, un tas nav pārsteigums, jo viņš gulēja aizvērtā līķu maisā, kamēr apbedīšanas biroja darbinieki gatavojās viņa balzamēšanai. Balzamētāji bija ļoti pārsteigti, kad konstatēja, ka „klients” ir dzīvs.

Kā domā tiesu medicīnas eksperts, to var izskaidrot ar to, ka Viljamsa sirds stimulators visdrīzāk uz īsu laiku apstājās, bet pēc tam atkal sāka strādāt. Pēc pataloganatoma vārdiem viņš pārbaudīja Viljamsa pulsu trešdien ap 21:00 un bija spiests konstatēt viņa nāvi, – vēsta fedpost.ru.
Viljamsa radinieks Edijs Hesters teica: „Es stāvēju un skatījos, kā viņu ielika līķa maisā un aizveda. Tas notika plkst. 22:30, bet 2:30 mans brālēns man piezvanīja un pateica, ka onkulis ir dzīvs”.

Medicīnas darbinieki nogādāja Viljamsu uz slimnīcu, kur viņa stāvoklis tika stabilizēts, un kā ziņo viņa ģimenes locekļi vīrietis paziņoja, ka „ir laimīgs”.

„Es nezinu, cik ilgi viņš vēl dzīvos, bet es zinu, ka tagad viņš ir atgriezies, un tas ir viss, kam ir nozīme. Visi mēs pazīstam Valteru kā īstu cīnītāju”, – pateica Valtera radinieks.

Bairons Porters no apbedīšanas aģentūras „Porters un dēli”, kura vārdus citē Lielbritānijas tabloīds Mail Online, atzinās, ka tā bija pirmā reize, kad viņš saskārās ar kaut ko tamlīdzīgu.

Holmsas apgabala šerifs Villijs Marčs pateica: „Kad es pajautāju izmeklētājam, kas ir noticis, viņš neko nespēja paskaidrot, bet tikai paziņoja, ka ir tas ir brīnums”.  
 


Написать комментарий