Sieviete apprecējās ar suni

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Lielbritānijas iedzīvotāja Amanda Rodžersa šokēja populārā šova skatītājus, kad atzinās, ka ir apprecējusies ar savu suni Šebu.

Pēc sievietes vārdiem kāzas notika Horvātijā. Svinīgajā ceremonijā piedalījās teju 200 cilvēki. 46 gadus vecā dzīvnieku mīļotāja laulībā ir laimīga, ziņo ruconnect.co.uk.

Lielbritānijas šova vadītājiem Filipam Šēfildam un Holijai Villobi bija grūti apvaldīt smaidus, kad viņi sarunājās ar Amandu Rodžersu. Sieviete paziņoja, ka viņi ar četrkājaino Šebu „ir radīti viens otram”. Pēc Amandas vārdiem viņa iemīlējās savā lolojumā, kad viņš bija divas nedēļas vecs. „Viņš bija pavisam maziņš, tomēr es sapratu, ka nevaru bez viņa dzīvot”, – paziņoja jaunlaulātā.

Uz jautājumu par to, kāda bija Amandas dzīve pirms laulībām, viņa atbildēja, ka laiku pa laikam viņai bija attiecības ar vīriešiem. „Tomēr, ja viņi nepatika Šebu, es viņus uzreiz padzinu. Vienu vīrieti es piespiedu nedēļu gulēt uz suņa paklāja”, – paziņoja Amanda Rodžersa.

Sarunas beigās šova vadītāji pajautāja, vai Šebu saprot, ka viņiem ir attiecības. „Protams, ka jā”, – atbildēja Amanda.

Tas nav pirmais diezgan dīvainu romantisko attiecību gadījums, kurš pēdējā laikā ir fiksēts pasaulē. Tā, amerikāniete Linda Dučarma pērnā gada beigās apprecējās ar panorāmas ratu, Lielbritānijas iedzīvotājs Edvards Smits jau daudzus gadus jūt nepārvaramu kaisli pret automobiļiem, bet Peru iedzīvotājs Ričards Toress ir apprecējies ar koku.


Написать комментарий