Šokējoši: Pavadone liek pasažieriem lekt no braucoša vilciena

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Krievijā ierosināta krimināllieta par kādas vilciena pavadones attieksmi pret pasažieriem vilcienā "Kirova-Kislovodska", raksta ārvalstu mediji.

Kā raksta vietējie Krievijas mediji, 2014.gada 9.februārī Saratovas dzelzceļa stacijā ieradās kāda ģimene. Ģimene vēlējās sagaidīt vilcienu Nr.368, kurā brauca viņu radinieks, kas bija ceļā uz Volgogradu.

Vilciena pavadone, pārkāpjot noteikumus, atļāva sagaidītājiem uz mirkli iekāpt kupejā pie vīrieša. Taču viņi nepaspēja izkāpt no vilciena, pirms tas sāka braukt.

Vilciena pavadone teica, ka vilciens nebremzēs un lika cilvēkiem lekt ārā no braucoša vilciena vagona. Rezultātā viena sieviete gāja bojā, un vēl trīs cilvēki guva traumas.

"Sākotnēji vilciena pavadone tika izsaukta uz policiju liecinieka statusā, patlaban viņa izsaukta kā aizdomās turamā, taču uz nopratināšanu sieviete pagaidām nav ieradusies, jo dzīvo citā reģionā," skaidroja Krievijas likumsargu pārstāvis.

Patlaban saistībā ar vilciena pavadones attieksmi ir ierosināta krimināllieta. Sievietei draud līdz pat pieciem gadiem cietumā.

Zināms, ka sieviete joprojām strādā dzelzceļa stacijā, taču no saviem pienākumiem viņa ir atstādināta.
 


Написать комментарий