“Electrolux Latvia” atbalsta Jersikas pamatskolas projektu

foto: livani.lv
foto: livani.lv

Ar mērķi sekmēt jaunu un perspektīvu servisa darbinieku izaugsmi un veicināt izpratni par mājsaimniecības ierīcēm un to lietošanu uzņēmums Electrolux Latvia piedalījās astoņu bērniem un jauniešiem paredzētu projektu īstenošanā, ziņo Līvānu novada portāls.

Kopumā Electrolux Latvia Sabiedrības atbalsta rudens programmā tika iesniegti 52 pieteikumi no 34 pamatskolām, astoņām internātpamatskolām, vienas profesionālās vidusskolas un deviņām ārpusģimeņu aprūpes iestādēm un NVO. Pieteikumi tika iesniegti no 33 Latvijas novadiem, no tiem tika atbalstīti astoņi projekti, tajā skaitā arī Jersikas pamatskolas mājturības skolotājas Olgas Vucenlazdānes sagatavotais projekts – “Ekoskolas atbalsts kopienas dzīvesvides kvalitātes uzlabošanai”.

Projekta mērķis bija veidot lauku bērnu un pusaudžu izpratni par cilvēka dzīvesvides drošības un kvalitātes nosacījumiem un iespējām tās uzlabošanai, veicināt sociālo sadarbību, praktiskās rīcības attīstību. Projekta ietvaros Jersikas pamatskola saņēma veļas mazgājamo mašīnu un veļas žāvētāju internāta bērnu vajadzībām, bet mājturības kabineta inventārs tika papildināts ar modernu virtuves kombainu, mikseri un gludekli.

Vērtēšanas komisijā bija Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāvis Guntis Jurkevičs, sadarbības partnera uzņēmuma „H220” pārstāvis Edgars Rusiņš, korporatīvo attiecību aģentūras „Hauska & Partner” konsultante Kitija Balcare un Electrolux Latvia darbinieki – Jānis Cimdiņš, Mārtiņš Gulbis, Edgars Grieznis un Ilze Riže. Vērtēšanā komisija ņēma vērā tādus kritērijus kā projekta ilgtspēja, nozīmīgums vietējā kopienā un kopējais iespaids.


Написать комментарий