Piedzērušies aļņi nelaida vīrieti mājās

foto: ecologia2013.3dn.ru
foto: ecologia2013.3dn.ru

Vīrietis Stokholmas piepilsētā nenokļuva savās mājās piedzērušos aļņu dēļ. Zviedram nebija citas izvēles, un viņš piezvanīja policijai.
Kārtības sargi par to nebija izbrīnīti un atzīmēja, ka piedzērušies aļņi var būt visai bīstami.

Vietējās policijas pārstāvis portālam The Local pastāstīja: „Nav brīnums, ka vietējais iedzīvotājs lūdza policijas palīdzību, saskaroties ar pieciem iereibušiem aļņiem. Viņi var būt bīstami. Viņi nebaidās no cilvēka un tā vietā, lai aizbēgtu, var tieši otrādi mesties cilvēkam virsū”.

Vietējais Stokholmas piepilsētas iedzīvotājs savā pagalmā sastapa četrus pieaugušus aļņus un vienu alnēnu. Viņi visi ēda dārzā iepuvušos ābolus un apreiba. Rezultātā notikuma vietā ieradās policija, un aļņus izdevās aizdzīt. Bet zemes gabala īpašniekam kārtības sargi ieteica savākt nokritušos ābolus, lai izvairītos no šādiem incidentiem nākotnē, – vēsta newsbang.net.

Vietējie policisti par šādiem izsaukumiem nebrīnās, jo katru sezonu te iestājas „iereibušo aļņu sezona”, un kārtības sargi saņem desmitus šādu izsaukumu. Vienkārši aļņiem patīk ēst nokritušos iepuvušos ābolus un citus augļus, kuriem ir apreibinoša iedarbība. Bet parasti aļņi neaiztiek cilvēkus un aiziet prom paši.


Написать комментарий