Krievu miljonārs piedāvā Ludmilai Putinai roku un sirdi

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Krievijas prezidenta Vladimira Putina vārdi par nolūku izprecināt savu bijušo sievu iedvesmojuši miljonāru no Novosibirskas Juriju Babinu bildināt Ludmilu Putinu, raksta ārvalstu mediji.

"Es esmu brīvs kopš 2008.gada un gribu piedāvāt roku un sirdi Ludmilai Aleksandrovnai Putinai. Es domāju par to jau pirms diviem mēnešiem, taču Vladimirs Valdimirovičs mani vēlreiz pamudināja. Ceru, ka mans sapnis piepildīsies," miljonārs atzina medijiem.

Miljonāram ir neparasta iesauka "Kopeečnij", kuru viņš iemantoja sava hobija dēļ: no 1998.gada viņš kolekcionē monētas jeb kapeikas. Ar tām viņš aplīmējis savu māju, pārvēršot to par naudas muzeju. Pirms diviem gadiem viņš to vēlējies pārdot, nosakot cenu – 19,9 miljoni rubļu.

Pagājušajā gadā miljonārs vēlējies nomainīt uzvārdu un kļūt par "Varenās Krievijas prezidentu Babinu". Viņam tika atteikts un Babins vērsās ar sūdzību tiesā.

Jāpiebilst, ka preses konferences laikā, atbildot uz Krievijas iedzīvotāju jautājumu par valsts pirmās lēdijas pozīciju, Putins atbildēja, ka neplāno precēties, kamēr nesaprecinās savu bijuši sievu Ludmilu Putinu.

"Jūs zināt, man no sākuma savu bijuši sievu Ludmilu Aleksandrovnu jāapprecina," skaidroja prezidents.

Vladimirs un Ludmila Putini paziņoja par škiršanos 2013.gada 6.jūnijā. Viņi dzīvoja laulībā gandrīz 30 gadus.
 


Написать комментарий