Ķirurgs interns pārvērta slimnīcas palātu par porno studiju

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Ķirurgs prakses laikā Lielbritānijas Devonas Torbay Hospital tika uz visiem laikiem izslēgts no medicīnas darbinieku reģistra pēc tam, kad tika konstatēta viņa slepenā aizraušanās.

28 gadus vecais Suheids Ahmeds nofotografēja vairāk nekā 100 sievietes apskates laikā. Palātā viņš sākumā norobežoja vienas pacientes gultu ar aizkaru, bet pēc tam apskates laikā izģērba un pieskārās viņai, filmējot šo procesu ar mobilo telefonu. Saviem upuriem, jaunām meitenēm viņš meloja, ka izmanto sekunžu mērītāju, lai noteiktu viņu pulsu un elpošanu.

Viņa mājās tualetē bija uzstādīta kamera, uz kuru periodiski gāja studentes.

Ahmeda darba un uzvedības izmeklēšana tika uzsākta pēc tam, kad divas sievietes iesniedza sūdzības par apskates veikšanu. Policija interna datorā atrada 110 pacienšu fotogrāfijas, kā arī slēptās kameras video viņa ģimenes mājas tualetē, – vēsta ruconnect.co.uk.

Sākumā Ahmeds apsūdzības noliedza un apgalvoja, ka fotogrāfijas tika uzņemtas medicīnas nolūkos. Tomēr tiesā viņš bija spiests atzīt 11 vuārisma un 2 seksuālas vardarbības gadījumus.

Pērnā gada oktobrī viņam tika piespriests 18 mēnešu cietumsods. Tomēr vēlāk šis spriedums tika pārsūdzēts kā pārāk mazs un tika palielināts līdz 30 mēnešiem.

Tāpat speciāla medicīnas komisija, kura notika pagājušajā nedēļā, atzina, ka „Ahmeds ir bīstams pacientu veselībai”. Komisijas locekļi atzīmēja, ka šādi seksuāla rakstura noziegumi grauj uzticību ārstiem un it īpaši nav pieļaujami no ētiskās puses, jo noziedznieks izmantoja pacienšu neaizsargātību un smago stāvokli pēc operācijas.

Rezultātā Suheils Ahmeds tika izslēgts no ārstu reģistra ar aizliegumu nodarboties ar medicīnas praksi. Šobrīd viņš izcieš cietumsodu.


Написать комментарий