Kas vainas dzīvei Krievijā, ja patriotisku amatpersonu bērni dzīvo Rietumos?

foto: bnn.lv
foto: bnn.lv

Krievijas politikā pašlaik daudz uzmanības tiek pievērsts patriotismam, tomēr augstu stāvošas valsts amatpersonas sūta bērnus izglītoties Rietumvalstīs.

Tā, piemēram, Krievijas ārlietu ministra Sergeja Lavrova meita dzīvo Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV), raksta Euromaidanpr.com.

Krievijas parlamenta deputātes Jeļenas Mizuļinas bērni un pat mazbērni dzīvo Beļģijā, kaut arī Mizuļina ir stingra tā saucamā «anti-Magņitska likuma» atbalstītāja. Atgādinām, ka likums, kas pieņemts vēršoties pret ASV «Magņitska likumu», paredz aizliegt Krievijas bērnu adopciju uz ASV.

Opozīcijas līderis Aleksejs Navaļnijs norādījis, ka pārliecība ar darbiem nesaskan arī Valsts Domes priekšsēdētāja vietniekam, pret kuru jau vērstas Eiropas Savienības un ASV sankcijas. «Sergeja Žeļezņaka trīs meitas mācās ārvalstīs, tomēr viņu tēvs savās runās par patriotismu ir nenogurdināms,» sacījis Navaļnijs.

Jekaterina Žeļezņaka mācās elitārā vidusskolā Šveicē, kur mācību maksa sniedzas vairākos miljonos Krievijas rubļu, bet Anastasija Žeļezņaka šobrīd studē Londonā, ziņo Euromaidanpr.com.


Написать комментарий