Divmetrīga skaistule teikusi jāvārdu krietni īsākam pielūdzējam

foto: ekrānuzņēmumi no video
foto: ekrānuzņēmumi no video

Iespējams, Elisanija Silva ir visgarākā līgava pasaulē. Viņas augums sasniedzis 2 metrus un sešus centimetrus.

Pēc triju gadu cerēšanās Elisanijas mīļotais cilvēks, kurš ir krietni īsāks par dāmu, savu sievieti bildinājis, un viņa teica jā.

Garais augums brazīlietei Elisanijai Silvai nav gluži dabīgs, viņai ir reta saslimšana, proti, gigantisma paveids. Jauniete, kura šogad sasniedza pilngadību, savas glītās sejas dēļ strādā arī kā modele. Pirms trim gadiem Elisanija iepazinās ar Fransinaldo – puisi, kura augums ir vien 1.64 centimetri. Krasā augumu atšķirība nebija šķērslis spēcīgu jūtu uzplaukumam, un puisis Elisaniju bildināja.

Fransinaldo pēc profesijas ir celtnieks, un – kāda sakritība! – viņam vienmēr patikušas augumā garas meitenes. Satiekoties abiem bija knapi 16 gadu, un tagad Elisanija atceras, ka viņai nebūt puisis nav ļoti paticis, dziļākas jūtas radās pamazām. Fransinaldo strādājis kādā objektā netālu no vietas, kur dzīvo Elisanija, un katru reizi, redzot garo būtni, viņš nodomājis „man viņa jādabū sev”. Savukārt viņa pamazām manījusi, ka kļūst greizsirdīga redzot, ka pielūdzējs čalo ar kādām citām meitenēm...

Precīzu kādu datumu abi vēl nenosauc, jo jāsakrāj finanses lielajam notikumam. Meitene vēlas pēc iespējas ātrāk tikt pie mazuļa, jo slimības dēļ pastāv liela iespējamība, ka Elisanija būs neauglīga. Ja tomēr pie sava bērna pārim tikt neizdosies, ģimene mazo adoptēs.


Написать комментарий