Cisco un partneri veidos pasaulē lielāko globālo mākoni

foto: californiaexaminer.net
foto: californiaexaminer.net

Cisco tuvāko divu gadu laikā plāno investēt vairāk nekā vienu miljardu ASV dolāru, lai izveidotu jauno InterCloud mākoņu platformu.

Sagaidāms, ka uz partnerību orientētais uzņēmējdarbības modelis, kas ļauj izmantot partneru iespējas un investīcijas, radīs strauju papildu investīciju pieplūdumu, lai nodrošinātu mākoņpakalpojumus, kurus Cisco plāno sniegt saviem klientiem tuvākajā laikā.
Tā kā uzņēmumi arvien biežāk izvēlas privātos, publiskos un hibrīda mākoņus, lai rentabli un ātri spētu nodrošināt pamata biznesa prasības, Cisco ir nācis klajā ar paziņojumu, ka kopā ar virkni partneru izveidos pasaulē lielāko globālo mākoni jeb mākoņu tīmekli “InterCloud”. Cisco globālais InterCloud tiek veidots, lai atbalstītu Internet of Everything (IoE) jeb Internet of Things (IoT) (Visaptverošais internets) vīziju, kura paredz iekārtu jeb lietu savienošanu tīklā. InterCloud paredzēts augstas veiktspējas lietojumprogrammu darba slodzēm ar reālā laika analītikas iespējām, teju neierobežotu mērogojamību un pilnu atbilstību vietējiem datu suverenitātes likumiem. Pirmais šāda veida atklātais InterCloud, piedāvās jaunu biznesa klases mākoņu IT pakalpojumu portfeli uzņēmumiem, pakalpojumu sniedzējiem un izplatītājiem, kurā tiks izmantotas lietojumprogrammu saskarnes jeb API ātrai lietojumprogrammu izstrādei.
Cisco Eiropā plāno sadarboties ar tādiem uzņēmumiem kā Canopy, Atos un Ingram Micro Inc., kas ir mākoņpakalpojumu piegādātāji, kā arī daudziem citiem pasaules vadošajiem mākoņpakalpojumu uzņēmumiem.


Написать комментарий