196 kilogramus smags puisis nevainības zaudēšanas reizē savaino meiteni

foto: Caters
foto: Caters

Netipiskais un faktiski vīrieti pazemojošais notikums ņujorkietim Gregam lika nopietni pārdomāt iespēju zaudēt svaru un kļūt pievilcīgākam dāmu acīs.

Savā nevainības zaudēšanas reizē viņš, būdams 196 kilogramus smags, gandrīz cauri sienai izgrūda savu partneri.

Gregs Kasarona šobrīd ir daudzu tuklu puišu iedvesmas avots. Pēc tam, kad viņš sava svara dēļ nodarīja pāri mīļotajai meitenei Dženiferai – traumas nebija smagas, tomēr Dženifera todien nonāca slimnīcā -, puisis nolēma, ka nu laiks tievēt. Relatīvi īsā laikā Gregam tas arī izdevies, un tagad jaunietis demonstrē labu fizisko formu, uzsverot, ka arī uzmanība no pretējā dzimuma puses krietni palielinājusies. Dženifera, Grega pirmā sieviete, vairs ar viņu nav kopā.

Piecu gadu laikā kopš neveiksmīgās reizes Gregs Kasarona zaudējis ievērojamu daudzumu liekā svara, tagad sverot 95 kilogramus. Agrāk viņš piekopa tipiski amerikānisko dzīvesveidu, proti, daudz sliktas pārtikas, nevērtīgas kalorijas un sēdošs dzīvesveids. Saprotams, meitenēm šāds tusnis nešķita pārāk pievilcīgs, bet kaut kādā veidā attiecības ar Dženiferu viņam izveidojās. Diemžēl jau pirmā seksa reize sagādāja pazemojumu – puiša svars mīlējoties iegrūda viņu ar galvu ģipškartona sienā. Tieši meitene arī bija tā, kura teica: „Tev ir jātievē!”

Kopš nevainības zaudēšanas reizes pagājuši pieci gadi, un tagad Gregs var lepoties ar sakoptāku augumu. Viņš iet uz sporta zāli, trenējas kikboksā, dejo zumbu un ēd veselīgi. Runājot par attiecībām ar pretējo dzimumu, Greks nav pārāk atklāts, tomēr liek nojaust, ka šajā jomā izskatīgam, nevis ļumīgam puisim, ir krietni lielākas priekšrocības.


Написать комментарий