Mēneša laikā izķer vairāk nekā 11 miljonus jaunos Galaxy S5

foto: nerdoholic.com
foto: nerdoholic.com

Dienvidkorejas elektronikas uzņēmums "Samsung Electronics Co." ceturtdien paziņoja, ka jaunākā viedtelefona "Galaxy S5" pārdošanas apjoms pārspēj iepriekšējā modeļa tirdzniecību, ziņo LETA-AFP.

Kompānija norāda, ka kopš nonākšanas tirdzniecībā pagājušā mēneša sākumā pasaulē piegādāti vairāk nekā 11 miljoni "Galaxy S5" tālruņu, salīdzinot ar aptuveni desmit miljoniem iepriekšējā modeļa "Galaxy S4" telefonu līdzvērtīgā laika periodā.

"Samsung" prognozē, ka spēcīgais "Galaxy S5" pieprasījums nodrošinās ienākumu kāpumu un tirgus daļas pieaugumu otrajā ceturksnī. Viedtelefons "Galaxy S5" aprīkots ar pirkstu nospiedumu skeneri un iebūvētu pulsometru.

Tam ir augstas izšķirtspējas 5,1 collas ekrāns, bet telefona sākuma taustiņš, līdzīgi kā konkurentam "Apple", darbojas arī kā pirkstu nospiedumu lasītājs, lai atbloķētu ierīci vai pārvaldītu aplikācijas. Tikmēr telefona aizmugurē izvietots gaismas sensors, kas uzrāda lietotāja pulsu, kad viņš tam pieskaras ar pirksta galu.

Lai arī "Galaxy S5" korpuss, tāpat kā iepriekšējos modeļos, ir no plastmasas, tas ir ūdens un putekļu necaurlaidīgs.

Turklāt "Samsung" jaunais viedtelefons arī nodrošina akumulatora enerģijas taupīšanas funkciju, kurā tālruņa ekrāns kļūst melnbalts un tiek saglabātas vien sešas svarīgākās aplikācijas, lai nodrošinātu ilgāku ierīces darbību ar atlikušo akumulatora enerģiju.


Написать комментарий