Monika Levinski pirmo reizi 10 gadu laikā sniegusi interviju

foto: positime.ru
foto: positime.ru

10 gadus par bijušo ASV prezidenta mīļāko Moniku Levinski nebija nekādas informācijas.

Monika stūrgalvīgi klusēja, izvairoties no ziņkārīgajiem žurnālistiem. Tomēr pavisam nesen viņa sniedza ekskluzīvu interviju žurnālam Vanity Fair un pastāstīja par dzīves grūtībām, kuras sekoja pēc viņas romāna ar valsts vadītāju. Tāpat 40 gadus vecā sieviete stipri nožēlo, ka 1996. gadā iemīlējās Klintonā, – vēsta eurosmi.ru

Levinski varēja nopelnīt vairāk nekā 10 milj. dolāru, jo darba devēji vairākkārt piedāvāja viņai apmeklēt masu pasākumus, kuros viņai bija jāatbild uz preses jautājumiem. Tomēr Monika uzskatīja šādus darījumus par nepieņemamiem un deva priekšroku vispār nerādīties ne uz televīzijas ekrāniem, ne MIL. Turklāt viņas lēmums bija brīvprātīgs, un baumas par to, ka Klintoni par viņas klusēšanu ir samaksājuši ievērojamu summu, ir tikai izdomājums.

Atgādināsim, ka skandāls, kuru radīja informācija par Bila Klintona un Baltā nama stažieres Monikas Levinski romānu, izcēlās 1998. gadā. Un, ja sākumā prezidents nosauca Moniku par meli, tad vēlāk atzinās, ka viņiem ir bijušas intīmas attiecības, un atvainojās sievai visas tautas priekšā. Pēc šī notikuma Klintonam piemēroja impīčmenta procedūru.


Написать комментарий