Kaķis aizsargāja 4 gadus vecu zēnu no suņa uzbrukuma

foto: dailymail.co.uk
foto: dailymail.co.uk

Video novērošanas kameras nofilmēja pārsteidzošu video, kurā redzama 4 gadus vecā zēna glābšana no kaimiņu suņa. Šis incidents ir unikāls tādēļ, ka par glābēju kļuva kaķene.

Kā ziņo Mirror, 4 gadus vecais Kalifornijas iedzīvotājs Džeremijs Triantafilo vizinājās ar velosipēdu pie savas mājas mātes Ērikas uzraudzībā, kura laistīja krūmus, kad zēnam piezagās suns un ieķērās viņam kājā. Rezultātā Džeremijs nokrita no velosipēda un agresīvais dzīvnieks nelaida vaļā savu upuri.

Nepagāja ne mirklis, kad notikumos iejaucās ģimenes kaķis – Tara, kas veiklā skrējienā strauji pietuvojās sunim un atsita viņu no zēna, bet pēc tam padzina viņu pavisam no notikuma vietas.

Tomēr Tara neaprobežojās ar Džeremija glābšanu – kaķene metās pakaļ sunim un līdz ar to novērsa atkārtotu uzbrukumu, – vēsta fedpost.ru.

Pēc suņa padzīšanas Triantafilo ģimenes mīlule atgriezās pie zēna, pie kura jau pieskrēja viņa māte Ērika.

Drīzumā ieradās kaimiņa izsauktā medicīnas palīdzība un nogādāja cietušo zēnu uz slimnīcu.

„Ārsti pateica, ka Džeremijam uz kājas ir dziļas brūces, tādēļ būs jāuzliek šuves, bet viss pārējais ir kārtībā”, – pastāstīja vietējo MIL pārstāvjiem zēna māte.

Vēlāk bērna tēvs Rodžers YouTube ievietoja zēna glābšanas kadrus un uzrakstīja: „Mana kaķene aizstāvēja manu dēlu suņa uzbrukuma laikā un padzina viņu. Par laimi, mans dēls ir kārtībā!”.

Intervijā televīzijas kanālam KERO viņš piebilda: „Es nekad neesmu redzējis, ka kaķis būtu kaut ko tādu darījis. It īpaši mūsu”.

Policijas pārstāvis, seržants Džozefs Grubs paziņoja, ka pēc uzbrukuma notvertais 8 mēnešus vecais kucēns turpināja uzvesties agresīvi, tādēļ tika pieņemts lēmums par viņa iemidzināšanu. Suņa īpašnieks viņu neaizstāvēja, bet atzīmēja, ka viņš nemīl bērnus un velosipēdus.

Tagad 4 gadus vecais Džeremijs nešķiras no savas aizstāves un ar lepnumu saka saviem draugiem: „Tara ir mana varone”.


Написать комментарий