Antonio Banderas var kļūt par Romas pāvestu

foto: filmstreet.ru
foto: filmstreet.ru

Pazīstamais Holivudas aktieris Antonio Banderas var krasi mainīt savu ampluā. 53 gadus vecajam aktierim negaidīti piedāvāja tēlot Romas pāvestu Francisku.

Itālijas režisors Daniele Lučeti uzaicināja tēlot Antonio Banderasu galveno lomu filmā par Romas pāvestu Francisku spāņu valodā. Režisors plāno filmas „Sauciet mani par Francisku” uzņemšanai iztērēt 12 milj. dolāru, ziņo National Catholic Reporter.

Scenārija pamatā ir Argentīnas žurnālistes Evanģelīnas Himitiānas grāmata „Francisks: Pāvests no tautas”, kura ir kļuvusi par bestselleru. Tiek gaidīts, ka filmēšana sāksies šovasar un noslēgsies līdz 17. decembrim, kad tiks svinēta Romas pāvesta 78. dzimšanas diena. Vai Antonio Banderas ir piekritis filmēties, pagaidām nav zināms, – vēsta dni.ru.

Atzīmēsim, ka pēdējā laikā Holivudas aktieris reti priecē savus daudzos cienītājus ar jaunām lomām. Banderas dod priekšroku palikt aiz kadra, ierunājot multiplikācijas filmu varoņus. Piemēram, pērnā gada oktobrī aktieris atveda uz Maskavu jauno multfilmu „Džastins un varonīgie bruņinieki”.

„Es jau 23 gadus dzīvoju ASV, bet, kad tur ierados, man bija 31 gads, es pat nerunāju angļu valodā”, – pastāstīja Banderas, kurš ir ne tikai animācijas projekta producents, bet ir ierunājis vienu no galvenajiem varoņiem. Pēc viņa vārdiem viņš nekad nevarēja iedomāties, ka viņu palūgs ierunāt Runci zābakos.

Banderas atzinās, ka vēlētos filmēties Krievijā. „Spānijā mēs ar milzīgu cieņu izturamies pret Krievijas mākslu. Labi atceros, kā pirmo reizi noskatījos Andreja Tarkovska filmas „Stalkers” un „Solaris”. Nav labākas filmas par karu kā Elema Kirimova darbs „Ej un skaties”, – pastāstīja Antonio. Tāpat aktierim patīk Sergeja Eizenšteina filmas. „Ja pēkšņi man piezvanīs jauns vai ne visai jauns Krievijas režisors, un, ja es redzēšu stāstu ar lielu potenciālu, uzreiz piekritīšu filmēties, tas man būs liels gods”, – pateica aktieris.


Написать комментарий