KSP pārstāvji apsolīja ņemt vērā daugavpiliešu lūgumu un precizēt informāciju uz pagaidu ceļa zīmēm

Lasītāja foto
Lasītāja foto

Viens no portāla Gorod.lv lasītājiem atsūtīja uz redakciju fotogrāfijas, uz kurām attēlotas pagaidu ceļa zīmes, kuras regulē transporta satiksmi remontdarbu laikā un maldina autovadītājus, kuri uz centru dodas pa Vienības tiltu no Lietuvas puses.

Ja pirms Vienības tilta uzstādītā zīme, kas aizliedz tranzītam šķērsot tiltu, ir saprotama, tad „ķieģelis”, kas attēlots uz dzeltenās zīmes ar apbraukšanas shēmu nozīmē, ka Vienības tilts ir slēgts. Tādējādi visiem autotransporta vadītājiem liek saprast, ka pilsētā viņi var tikt pa apbraucamo ceļu, pa Sventes tiltu.

Sakarā ar to, ka 16.maijā Daugavpilī notiek Starptautiskais biznesa forums, un tā apmeklētājiem varētu rasties problēmas ar pārvietošanos pa pilsētu, portāls minēto informāciju nodeva Daugavpils pilsētas domes iestādei „Komunālās saimniecības pārvalde” (KSP).

KSP vadītāja vietnieks Vadims Semoņenko paziņoja portālam Gorod.lv, ka Vienības tiltu nevar šķērsot lielkravas transports un aiz ceļa zīmes ar „ķieģeļi” atrodas ceļa zīmes, kuras norāda, ka vieglais autotransports var pārvietoties pa šo tiltu.

Tāpat V.Semoņenko paziņoja, ka, kamēr pilsētā ir viesi, dzelteno ceļa zīmi ar „ķieģeli” paslēps, lai nemaldinātu autovadītājus.

Savukārt no pirmdienas, 19.maija, uz Vienības tilta atkal tiks organizēta reversīva satiksme.



Написать комментарий