Teksasā arestē 31 gadu vecu skolnieci

foto: tourdnepr.com
foto: tourdnepr.com

Teksasas policija apcietinājusi 31 gadu veco amerikānieti Čeritī Džonsoni, kura pārkāpusi likumu, stādoties priekšā kā piecpadsmitgadīga skolniece, ziņo ārvalstu mediji.

2013.gada oktobrī, dēvējot sevi par bāreni Čarite Stīvensu, sieviete iestājās "New Life Christian School" Longvjū pilsētā un 8 mēnešus apmeklēja nodarbības.

Džonsone skolas vadībai stāstījusi, ka Longvjū pilsētā ieradusies, bēgot no ģimenes, kurā cietusi no vardarbības. To, ka nav liecību par viņas iepriekšējām mācību iestādēm, sieviete skaidrojusi ar mājas apmācībām.

Kā jau nepilngadīgam bērnam personas apliecinošu dokumentu Džonsonei neviens nav prasījis, tādēļ pseidopusaudze brīvi varēja uzsākt skolas gaitas.

Rūpes par bēgļu meiteni uzņēmās pilsētas iedzīvotāja Tamika Linkolna – paēdināja, pirka apģērbu un ieveidoja "bērnam" matus.

Kādā brīdī apgādniece sākusi šaubīties par meitenes biogrāfijas patiesumu, tādēļ vērsusies policijā. Veicot izmeklēšanu, kārtībsargi noskaidrojuši, kas patiesībā ir Čerite Stīvensa.

Džonsone tika arestēta, viņai uzrādīta apsūdzība par to, sniegusi nepatiesas ziņas par savu identitāti. Kāds varētu būt amerikānietei piemērotais sods, netiek izpausts.


Написать комментарий