Daugavpils glābējus pievienos Komunālās saimniecības pārvaldei 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tuvākajā laikā notiks Daugavpils Glābšanas dienesta reorganizācija, kuru tiek plānots pievienot Komunālās saimniecības pārvaldei, paziņoja vicemērs Pēteris Dzalbe.

Uz šodienu Glābšanas dienestā strādā 8 glābēji, kuri strādā divās bāzēs – Lielā Stropu ezera centrālajā pludmalē un pie Daugavas, kur atrodas struktūrvienības ofiss. Jaunus darbiniekus darbā nepieņems, bet restrukturizācijas rezultātā tiek plānots izveidot glābēju posteni arī otrajā Lielā Stropu ezera pludmalē, paskaidroja vicemērs.

Atzīmēsim, ka atsevišķa Daugavpils pašvaldības glābēju iestāde pastāv no 2000. gada. Pērn iestādes finansējums sastādīja Ls 86 588, daļa naudas tika iztērēta jaunu iekārtu iegādei. Pildot savus pienākumus, Glābšanas dienesta darbinieki ir 21 reizi izbraukuši uz izsaukumiem, 3 reizes ir notikuši meklēšanas darbi zem ūdens, ir izvilti 6 noslīkušie, no nelaimes uz ūdens ir izglābti 18 cilvēki, bet medicīnas palīdzība tika sniegta 153 cilvēkiem.


Написать комментарий

pilnīgs murgs , tad jau ugunsdzēsējus un policiju arī pievienojiet. Akstās kā bērni ar nodokļu maksātāju anudu.Kur ir ekonomiskais aprēķins un izvērtējums. Izskatās ka tikai kādam no deputātiem nav ko darīt kā tikai nepārtraukti pilsētā veikt reorganizācijas. nekas šīs deputātu bilces laikā pilsētā lietderīgs nav izdarīts. Bētu vismaz zālienus nopļāvuši. Dīkdieņi.