Reta slimība skaistai meitenei netraucē kļūt par pieprasītu modeli

foto: Caters/Scanpix
foto: Caters/Scanpix

23 gadus vecā Čelsija jau bija veiksmīgi uzsākusi karjeru modeļu industrijā, taču tad meiteni piemeklēja reta slimība, - tās dēļ viņa ģībst ik reizi, kad pieceļas kājās, viņa nespēj nostāvēt ilgstoši.

Taču briesmīgā slimība nebūt nav šķērslis karjeru turpināt! Tagad Čelsija ir modele ratiņkrēslā!

Slimību, kas pēkšņi uzbruka jaunietei un, kā šķita, lika atteikties no saviem sapņiem, sauc par posturālo tahikardijas sindromu. Čelsija Džeja no Lielbritānijas tās dēļ nespēj nostāvēt kājās un ģībst. Šī ir ļoti reta saslimšana.

„Man jau šķita, ka visam pienācis gals un varu teikt ardievas modeles karjerai,” britu „The Daily Mail” stāsta jauniete. Pārdzīvojusi to, ka nespēj nostāvēt un staigāt, viņa tik un tā sociālajos tīklos un savā mājaslapā publicēja skaistas fotogrāfijas ar sevi ratiņkrēslā. Daiļo Čelsiju pamanīja kāds uzņēmums, kas tirgo apģērbu un citas preces cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, un piedāvāja noslēgt kontraktu, būt uzņēmuma sejai.

Tagad Čelsija pārstāv zīmolu „Boohoo”, kā arī piedalās daudzās skatēs. Lai gan viņa spēj tikai sēdēt vai rāpot, kustību traucējumi nav mazinājuši viņas dzīves kvalitāti.

Briesmīgā slimība viņai tika diagnosticēta 2012.gadā. Čelsija dzīvoja aktīvu dzīvi, taču tad pēkšņi sākās nekontrolējami ģībieni. Ārstu uzstādītā diagnoze smaidošo meiteni neizstāstāmi sarūgtināja un kādu laiciņu Čelsija dzīvoja pamatīgā depresijā, tomēr tagad viņa atzīst, ka dzīve apgriezusies kājām gaisā absolūti pozitīvā ziņā. Viņa ir modeļu-invalīdu vēstniece un uzskata, ka sabiedrība ir pilnībā gatava redzēt šajā biznesā arī skaistas meitenes ratiņkrēslā.


Написать комментарий