Teksasas politiķis: Baraks Obama uzskata sevi par Dievu 4

foto: e-news.in.ua
foto: e-news.in.ua

ASV Teksasas štata likumdevēja orgāna loceklis, kurš balotējas uz gubernatora vietnieka amatu, nokritizēja ASV prezidentu Baraku Obamu.

Pēc Dena Patrika domām ASV līderis ir iedomājies, ka viņam piemīt „Dieva spējas” un viņš var kontrolēt laika apstākļus.

Senators, republikānis Dens Patriks debašu laikā, atbildot uz jautājumu par viņa attieksmi pret ASV prezidenta plānu izdalīt 1,2 miljardus dolāru klimata pārmaiņām valstī, cīņai ar globālo sasilšanu, paziņoja, ka Baraks Obama uzskata sevi par Dievu, ziņo Texas Tribune.

„Vai tad tas ir iespējams?”, – Patriks uzdeva retorisku jautājumu auditorijai. – Cik naudas jūs vēlaties iztērēt, lai atdzesētu apkārtējo vidi par vienu grādu?”.

Politiķis apsolīja, ja viņš kļūs par vicegubernatoru, viņš izdalīs „nulli dolāru” šādai shēmai, acīmredzot ar to viņš domāja Obamas nolūku izdalīt līdzekļus klimata pārmaiņu programmas sagatavošanai, kurai līdzekļi ir paredzēti nākamā gada budžetā, – ziņo russian.rt.com.

Es saprotu, kādēļ Obama domā, ka viņš varēs mainīt laika apstākļus – tādēļ, ka viņš ir nolēmis, ka viņš ir Dievs. Viņš domā, ka viņš valstī ir gudrākais. Viņš domā, ka Vašingtonā viņš zina labāk, kas mums jādara Teksasā”, – paziņoja Patriks.

Klimata pārmaiņu projekts satur priekšrakstu par taupīgu kurināmā izmantošanu, kā arī stingrākas ekoloģiskās normas, tomēr tajā nav norādīts, tieši kā tiek plānots mainīt klimatu.

„Ja jūs ļausiet demokrātiem un liberāļiem realizēt viņu programmas, tai skaitā klimata pārmaiņu programmu, tas samazinās darbavietu skaitu šajā valstī un iznīcinās ekonomiku, – uzsvēra Patriks. – Es to atstāju Dieva rokās. Ilgu laiku viņš brīnišķīgi tika galā ar laika apstākļiem”.


Написать комментарий

Nu, Teksasa ir diezgan īpaša vieta un skaidrs, ka demokrātu prezidentus tur nemīl.

A kas ir sis "Dens Patriks", lai mums butu interesanti klausities vina demagogiju?!

var kontroleet klimatu, vinju karseejot, tad gan jau var arii vinju dzeseet, kaa redzeejaam shoziem amerikaa bija loti,loti laba ziema ar salu...

"var kontroleet klimatu, vinju karseejot, tad gan jau var arii vinju dzeseet, kaa redzeejaam shoziem amerikaa bija loti,loti laba ziema ar salu... " aaa

Tā kā Zeme ir ļoti liela, visiem procesiem, kas ar to saistīti, piemīt pamatīga inerce. Tas ir - pret sasilšanu droši vien var darboties, bet iespējams, ka šobrīd jau ir nokavēts, lai varētu panākt salīdzinošuklimata nemainību. Tā, arktisko ledāju izkušana ir vairs tikai laika jautājums.Lai nu kā, man liekas, ka viss, ko dara Zemes sasilšanas samazināšanai - piemēram, samazina rūpniecības izmešus un t.s. siltumnīcas efekta gāzu nonākšanu atmosfērā - uzlabo arī zemiešu dzīves kvalitāti, tāpēc ir to vērts.

Написать комментарий