Brīvdienās notiks pirmais Tūrisma triatlona pasākums Daugavpils novadā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, gaidāmajās brīvdienās, 31.maijā, Daugavpils novada pašvaldības aģentūra „TAKA” tūrisma sezonu Daugavpils novadā atklās ar Tūrisma triatlona pasākumu.

„TAKA” vadītājs Rolands Gradkovskis paziņoja portālam Gorod.lv, ka tūrisma triatlonā aicina piedalīties ģimenes, draugus, kolēģus un ikvienu, kuram patīk ceļot un iepazīt arvien jaunas, interesantas vietas mūsu skaistajā novadā. Nepieciešams vien velosipēds, vēlēšanās piedalīties un galvenais – labs garastāvoklis.

Jāatzīmē, ka tūrisma triatlona trase tik iedalīta 3 posmos Daugavas loku teritorijā, kurā varēs pārbaudīt ne tikai savu sportisko sagatavotību laivošanā, riteņbraukšanā un skriešanā, bet arī iepazīt tūrisma objektus un iesaistīties interaktīvos un atraktīvos uzdevumos izzinot Daugavpils novada tūrisma piedāvājumu.

Pēc pasākuma rīkotāju vārdiem, tūrisma triatlons ir lieliska iespēja pavadīt dienu ar ģimeni un draugiem Daugavpils novadā, apmeklējot un iepazīstot dažādus tūrisma objektus, iegūt vērtīgas balvas, izmantot piedāvātās aktīvās atpūtas iespējas un uzkrāt sevī pozitīvas emocijas turpmākajam laikam.

Jāatzīmē, ka pieteikties dalībai pasākumā var, rakstot uz e-pastu taka@dnd.lv līdz 28.maijam, vai sacensību dienā (dalības maksa būs lielāka).


Написать комментарий