Hercogiene Ketrīna noliedz baumas par grūtniecību, viņa malko viskiju

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Pēc trīs nedēļas ilgās vizītes Austrālijā un Jaunzēlandē, kas beidzās 25. aprīlī, hercogiene Ketrīna sabiedriskajos pasākumos nepiedalījās.

Viņa nepavadīja vīru arī uz svinīgajām labdarības vakariņām Vindzoras pilī, kuras nesen rīkoja princis Viljams. Paklīda baumas, ka iespējams viņa ir otra mazuļa gaidībās. Taču vizītes laikā Skotijā Ketrīna šīs tenkas noliegusi, jo degustēja viskiju vietējā viskija darītavā. Princim Džordžam, kuram 22. jūlijā būs gada jubileja, mazu brālīti vai māsiņu vēl kādu laiku būs jāpagaida!

Viljamam un Ketrīnai ir ne tikai Kembridžas hercoga un hercogienes tituls. 2011. gadā, kad pāris svinēja kāzas, Viņas Majestāte Anglijas karaliene Elizabete II piešķīra jaunajam pārim arī Straternas grāfa un grāfienes titulus. Tā bija karalienes dāvana mazdēlam un viņa sievai kāzu dienā. Straternas grāfiste atrodas stundas brauciena attālumā no Skotijas galvaspilsētas Edinburgas.

Tiekoties ar tautu Skotijā, hercogiene Ketrīna bija izvēlējusies sarkanu mēteli, ko darinājis skotu zīmols „Jonathan Saunders”. Šis tērps ir no 2013. gada rudens kolekcijas, un tā cena ir 1495 sterliņu mārciņas. Zem sarkanā mētelīša Ketrīna bija uzvilkusi zīmola „Goat” kleitu sarkanā krāsā. Kājās viņa bija apāvusi iecienītās „L.K. Bennett” kurpes miesas tonī. Izrādot cieņu skotiem, Ketrīna pie mēteļa bija piespraudusi ķeltu piespraudi.


Написать комментарий