Efektīgas identiskās dvīnes cenšas līdzināties Kimai Kardašjanai

foto: ekrānuzņēmumi no reveal.co.uk
foto: ekrānuzņēmumi no reveal.co.uk

Viņas ir teju neiespējami atšķirt! Vienādas sejas, tas pats apģērbs, un pat silikona krūšu implanti identiski!

Šīs dvīņumāsas visu dara saskaņojot, turklāt nupat arī tikušas pie viena vīrieša, kuru „lieto” vienlaicīgi. Tādas ir māsas Anna un Lūsija no Austrālijas.

Viņas ir ne tikai identiskās dvīnes, bet reāli arī dzīvo identiskas dienas. Pirmkārt, abas mostas kopā, dalot vienu gultu. Otrkārt, abas ir arī kolēģes, tātad kopā strādājot pavada visu dienu. Visbeidzot, viņām uz abām ir viens vīrietis – „Facebook” vietnē „sameklētais” Bens.

Abas košās brunetes ir nedalāmas jau kopš bērnības. Dzimušas ar vienas minūtes starpību, viņas pēcāk rokrokā gāja bērnudārzā, pamatskolā, vēlāk vidusskolā un visbeidzot skaistumkopšanas koledžā. Viņu mamma Dženna (71) meitas atšķir tikai pēc nelielām rētām uz sejas, taču arī tikai tad, kad kosmētikas kārta tās nesedz. Proti, Anna reiz pakrita vannas istabā, un kopš tā laika viņai uz pieres ir maza rēta. Otrai māsai gadījās satraumēt vaigu, viņai rētiņa ir uz vaiga. Starp citu, traumu gūšanas reizes arīdzan bijušas tās retās reizes, kad Anna un Lūsija nebija viena otrai blakus. Tētis, kurš nule aizgājis mūžībā, tā arī nespēja meitenes atšķirt.

Viņas visu dara sinhronizēti un, būdamas Kimas Kardašjanas pielūdzējas, vienlaicīgi veic arī uzlabojumus savā sejā un augumā. Tas sevī ietver gan tetovētas uzacis, gan lūpu uzpildīšanu, un abas ir vienisprātis, ka „sāpes ir skaistums un skaistums nozīmē sāpes”.

Patlaban māsām ir 28 gadi, un krūšu palielināšanu viņas veica 24 gadu vecumā, vēloties, lai kuplumi būtu tieši tādi, kādi tie ir sabiedrības dāmai Kardašjanai.

Dzīves laikā viņas ir satikušās katra ar saviem puišiem, taču nu beidzot arī vīrieti ieviesušas kopīgu. 30 gadus veco Benu viņas uzrunāja no sava kopējā „Facebook” profila, un māsas ir pārliecinātas, ka jebkura vīrieša dabā ir vēlme gulēt ar divām sievietēm vienlaikus. Viņi visi vēloties divas draudzenes, uzskata formīgās māsiņas no Pērtas pilsētas Austrālijā.


Написать комментарий