Noskaidroti konkursa «Mis un Misters Rēzekne 2014» finālisti

Foto no biedrības "Mis un Misters Rēzekne" arhīva
Foto no biedrības "Mis un Misters Rēzekne" arhīva

Jau trešo gadu pēc kārtas biedrība „Mis un Misters Rēzekne” sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūru „Rēzeknes kultūras un tūrisma centrs” organizē konkursu „Mis un Misters Rēzekne 2014”, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

24. maijā Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs” žūrija izvēlējās finālistus konkursam – sešas meitenes un sešus puišus.

Konkursa finālā sacentīsies Elīna Fjodorova, Alīna Matvejeva, Viktorija Jegorova, Rita Kuzmina, Margarita Kuzmina, Ernests Višķers, Iļja Baranovskis, Toms Sandors, Jānis Matulis, Raitis Lācis un Rolands Rumaks.

Šis projekts ne tikai ceļ mūsu pilsētas jauniešu pārliecību par saviem spēkiem un pilnveido kultūras līmeni pilsētā, bet arī ļauj realizēt jauniešu sapni – nest savas dzimtās pilsētas vārdu „Rēzekne” pasaulē.

Tas nav tikai skaistuma konkurss ar pāris izgājieniem skatītāju priekšā uz lielās skatuves, tas ir grūts divu mēnešu darbs, kad ir jāpārvar ne tikai psiholoģiskās barjeras, bet jāiemācās strādāt komandā, kā arī spēt parādīt sevi individuāli. Tā ir neatņemama pieredze un atmiņas ikvienam dalībniekam.

Konkursa mērķis ir sniegt iespēju jauniem cilvēkiem no Rēzeknes pilsētas un tuvākās apkārtnes demonstrēt savus talantus un dotības uz lielās skatuves, sniedz iespēju strādāt ar Latvijā atzītiem un sabiedrībā pazīstamiem profesionāļiem – horeogrāfiem, fotogrāfiem, stilistiem, frizieriem, imidža dizaineriem un vokālajiem pedagogiem. Konkursa dalībniekus vērtēs kompetenta žūrija, kā rezultātā uzvarētāju pāris tiks kronēts ar pārejošo dārgakmeņu kroni un titula lenti. Šogad ir paredzēts, ka konkursu vadīs Māris Grigalis, uzstāsies viesmākslinieki: „Prāta vētras” koncerttūres dalībniece Evija Smagare, Eirovīzijas dalībnieks Ivo Grīsniņs Grīslis, ielu vingrošanas komanda „Team Limitless”, Rēzeknes Zaļo pakalnu kora dalībnieki un citi Latvijā atpazīstami dziedātāji un dejotāji.

Konkursa organizatore Kristīne Viļuma atzīst, ka tas ir patiess prieks un lepnums, ka mūsu pilsētas kultūras dzīvē konkurss „Mis un Misters Rēzekne” ir kļuvis par ikgadēju pasākumu. Ir vērts pieminēt, ka konkursu finālisti ir labi sevi parādījuši arī Latvijas un starptautiskos skaistuma konkursos:

  • Mis Rēzekne 2012 Santa Seržante – „Miss All Nations 2012” Top8 (Ķīna)
  • Vice-Mis Rēzekne 2012 Liliana Garkalne – „Mis Latvija 2013” (Latvija)
  • „Mis un Misters Rēzekne 2013” fināliste Laura Skutāne – 2 nd runner up „Princess of the globe 2013” (Turcija)
  • Mis Rēzekne 2013 Kristīne Rancāne – „Miss Grand International 2013” Top10, „Best body in swimmsuit”, „Missosology Choice” (Taizeme)
  • Mis Rēzekne 2013 Kristīne Rancāne – 2nd runner up „Miss 7 Continents” (Turcija)

Informacija_par_dalibniekiem.doc


Написать комментарий