Kamerona Diaza satiekas ar Hiltones bijušo

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Jau vairāk nekā mēnesi klīda baumas, ka Holivudas aktrise Kamerona Diaza (41) satiekas ar rokgrupas „Good Charlotte” mūziķi Bendžiju Madenu (35). Nesen pāris apstiprinājis, ka viņus vieno romantiskas jūtas.

Rokeris Bendžijs Madens savulaik tikās ar populāro amerikāņu sabiedrības dāmu Parisu Hiltoni. 2008. gada aprīlī, kad grupa „Good Charlotte” sniedza koncertu kaimiņzemes Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, Parisa bija devusies savam mīļotajam līdzi. Vienas no vairāk fotografētajām sievietēm pasaulē vizīti plaši atspoguļoja arī Baltijas prese. Pāris bija kopā deviņus mēnešus – no 2008. gada februāra līdz tā paša gada novembrim.

Mis Hiltoni jau nepilnus divus gadus vieno jūtas ar spāņu izcelsmes modeli Riveru Viperi, kurš ir desmit gadus jaunāks par savu slaveno draudzeni.

Bendžija dvīņubrālis, rokeris Džoels Madens, ir precējies ar Hiltones bijušo labāko draudzeni – sabiedrības dāmu Nikolu Ričiju. Kopš ģimenes nodibināšanas un meitas un dēla nākšanas pasaulē, Nikolu sabiedrības krējuma pasākumos var redzēt reti, taču viņai aizvien ir draugi no Holivudas aprindām. Baumo, ka tieši Nikola iepazīstinājusi savu vīrabrāli Bendžiju ar aktrisi Kameronu Diazu.

„Kamerona ir ļoti ieķērusies Bendžijā,” izteicies kāds anonīms paziņa. „Viņai patīk sliktie zēni. Taču lieta tāda, ka Bendžijs patiesībā ir ļoti jauks puisis. Viņi kopā lieliski pavada laiku un necenšas visu padarīt nopietni pārāk ātri.”

Kamerona, kura reiz intervijā teikusi, ka „visus dzīvē reiz krāps mīļotais”, nesenā sarunā apgalvojusi, ka aktīvi nemeklē vīrieti ar kuru pavadīt visu turpmāko dzīvi. Taču, ja īstais puisis dzīvē ienāks dabiski, viņa būs atvērta attiecībām. „Manuprāt, tu viņu nevari atrast. Viņš atradīs tevi. Mana pārliecība ir, ka jābūt atvērtai to saņemt,” norādījusi aktrise.

Kamerona tic dvēseļu biedra esamībai, taču nav pārliecināta, ka cilvēki spēj saistīt dzīvi tikai ar vienu cilvēku.

Ilgstošākās un nopietnākās attiecības Kameronai savulaik bija ar dziedātāju un aktieri Džastinu Timberleiku. Viņas bijušo mīļoto skaitā bijis arī dziedātājs un aktieris Džareds Leto un beisbolists Alekss Rodrigess. „Viņi ir mani dvēseļubiedri,” reiz teikusi Diaza. „Manai dvēselei ir daudz dažādu šķautņu un tai nepieciešami daudz dažādi vīrieši. Arī draugi. Draugi arī var būt dvēseļubiedri!”


Написать комментарий