Nosauktas vīriešu vidējā vecuma krīzes pazīmes

foto: romantic-advice.ru
foto: romantic-advice.ru

Ja jūsu mīļotais vīrietis pēkšņi ir sācis lietot mitrinošus krēmus, vakaros skriet un domāt par tetovējumu, tas liecina par vidējā vecuma krīzes sākumu.

Pie šāda secinājuma nonākuši Anglijas pētnieki.

2000 vīriešu vidū veiktā aptauja ļāva noteikt dažas vidējā vecuma krīzes pazīmes, par kurām daudzi var nenojaust. Piemēram, pēkšņa vīrieša vēlme nodarboties ar sportu, skriet maratonu vai apmeklēt trenažieru zāli var liecināt par to, ka viņš pirmo reizi apzinājies, ka vairs nav jauns, – vēsta news.samaratoday.ru.

Aptauja parādīja, ka tradicionālās vidējā vecuma krīzes pazīmes tādas, ka depresija un jauna mīļākā, jau sen ir novecojušas. Vismaz tā domā trešdaļa aptaujāto, bet katrs ceturtais nosauca šīs klasiskās pazīmes par klišeju. Šodien krīzi var saskatīt, piemēram, pēc vīrieša lēmuma lietot probiotiskos jogurtus vai mitrinošu krēmu.

Daudzi vīrieši negaidīti sāk braukt uz darbu ar velosipēdu, nevis ar automobili. Kāds sāk lietot sociālos tīklus, bet daži aizraujas ar modernām diētām. Aptauja parādīja, ka 50% vīriešu, kuri ir vecāki par 40 un 50 gadiem mēģina izskatīties sportiskāki un staltāki, un tādēļ viņi gatavi uz daudz ko, ieskaitot aizraušanos ar ekstremāliem sporta veidiem.

Tika noskaidrots, ka tipiska vidējā vecuma krīze sākas 45 gadu vecumā un vidēji ilgst apmēram gadu. Turklāt divas trešdaļas aptaujāto paziņoja, ka ar šo terminu cilvēki apzīmē jebkuru par 40 gadiem vecāka vīrieša uzvedību, kura neatbilst standartam. 


Написать комментарий