Viļānu bērnu sporta svētki pulcē knašākos ķiparus

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Otrdien, 3.jūnijā, ceturto gadu Viļānu pilsētas stadionā pulcējās mazākie sportisti – pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņi, lai kopā ar audzinātājām un skolotājām dienu pavadītu sportiskā un rotaļīgā gaisotnē.

"Šogad kopumā sporta svētkos piedalījās ap 180 bērnu no Viļānu un Riebiņu novadu pirmsskolas izglītības iestādēm," pastāstīja Viļānu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Āboliņa.

Svētki kā allaž iesākās ar kopīgu iesildīšanos kopā ar spēļu pasaules karalieni Bārbiju, kura bija ieradusies ciemos, lai izklaidētu bērnus un ar tiem kopā arī pasportotu.

Bērni sacentās braukšanā ar divriteni, knaģu spraušanā un dažādās citās disciplīnās. Jāatzīmē, ka liels atbalsts bērniem bija audzinātājas un skolotājas, kas palīdzēja mazajiem sportistiem tikt līdz finišam. Sacensību noslēgumā, protams, uzvarēja draudzība, jo galvenais pasākuma mērķis bija kopīgi un aizraujoši pavadīts laiks.

Visi svētku dalībnieki balvās saņēma gardas dāvanas, par kurām īpašs paldies Markelovu pārim, kurš sagādāja gardo prieku mazajiem sportistiem, un kura meitiņa Nika apmeklē Radapoles pirmsskolas izglītības iestādi "Bitīte".


Написать комментарий