Balvu teritoriālā invalīdu biedrība aicina piedalīties seminārā

foto:
foto:

Balvu teritoriālā invalīdu biedrība, šī gada 1.jūlijā no plkst. 12.00 līdz 16.00 Balvos, Raiņa ielā 52, 3.st. zālē (projekta„ Sociālās palīdzības sniegšana” ietvaros) rīko semināru „Neirorehabilitācijas programma mājas apstākļos”, sadarbībā ar Biedrību „Dižvanagi” no Liepājas un SIA „Liepājas reģionālā slimnīca” ārsti, pediatri Jūliju Cīruli - Galūzu, ziņo Balvu novada portāls.

“Mājas Neirorehabilitācijas programmas” īstenošanas pamatā ir vecāku izpratne par bērna veselības stāvokli un motivācija pašiem katru dienu ar bērnu strādāt, lai to uzlabotu. Tādēļ bērnu vecākiem, apgūstot teorētiskas un praktiskas zināšanas par bērna nervu sistēmu, tās problēmām, ir iespēja pašiem veicināt bērna attīstību. Neirorehabilitācijas programmas pielietošana ļauj būtiski uzlabot bērniem ar invaliditāti dzīves kvalitāti un sniedz tik ļoti nepieciešamo atbalstu viņu vecākiem.

Balvu teritoriālā invalīdu biedrība aicina ģimenes, novadu un pagastu sociālos darbiniekus, ārstus rast sevī drosmi izmantot šo unikālo iespēju tikties ar augsta līmeņa speciālisti tepat Balvos, un kopīgiem spēkiem mēģināt rast atbildes uz sasāpējušiem jautājumiem.


Написать комментарий