Tā kreatīvs tētis katru dienu iepriecina savu septiņgadīgo dēlu

foto: Caters/Scanpix
foto: Caters/Scanpix

"Es to daru jau divus gadus dienu no dienas, faktiski katru vakaru," teic 37 gadus vecs vīrietis, kurš savu mīlestību pret dēlu izrāda veidā, kādā vislabāk to māk, proti, zīmējot.

Braiens no ASV ik vakaru zīmē asprātīgas skices uz papīra pusdienu maisiņiem, kurā viņa pirmklasniekam tiek ieliktas pusdienas līdzi uz skolu.

Radošais Braiens Danns rāda tikai savus pašus mīļākos zīmējumus, jo to kopumā ir ļoti daudz. Viņa dēls Rovans nupat pabeidza 1.klasīti, un ik dienu viņš skolā pusdienas izņēma no maisiņa, kuru iepriekšējā vakarā viņa tēvs bija apzīmējis ar dažādiem dēlam mīļiem multiplikāciju un pasaku varoņiem.

Zīmējumu autors pats ir kādas Mineapolisas reklāmas aģentūras radošais direktors, un ideja par pusdienu maisiņu apgleznošanu viņam radās pēc tam, kad dēla skolotāja rekomendēja sviestmaizes puikam dot uz skolu līdzi papīra maisā, nevis plastmasas trauciņos, - tā būšot videi draudzīgāk. Šāds ierosinājums savukārt pamudināja tēti pusdienu procesu Rovanam padarīt īpašāku, iepriecinošu, un viņš sāka maisiņus apgleznot. Puisēns katru dienu jūt, ka tētis par viņu domājis!



Написать комментарий