Slīkstošs jaunietis izglābies, paspējot uzrakstīt SOS ziņojumu Facebook

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Incidents noticis Kornvolas grāfistes Mivagisi ciema tuvumā, kurš atrodas jūras piekrastē.

Neskatoties uz vasarīgo laiku, ūdens temperatūra vietējā līcī sastāda tikai 15–16 grādus. Jaunietis devās pavizināties ar laivu un aizpeldēja pietiekami tālu no krasta. Viņš bija tērpies tikai T kreklā un šortos. Par laimi, jaunietis bija paņēmis līdzi mobilo telefonu.

Kādā brīdī jaunietis zaudēja līdzsvaru un laiva apgāzās. Viņš bija pavisam viens aukstajā ūdenī, apkārt neviena nebija. Turot galvu virs ūdens, viņš uzrakstīja vārdu stranded („esmu nelaimē”) un publicēja to savā Facebook lapā.

Jaunietim ļoti paveicās, jo tajā brīdī viņa draugs bija online. Ieraugot trauksmes ziņojumu, viņš uzreiz piezvanīja brita mātei, bet viņa savukārt vērsās pie krasta apsardzes. Avārijas dienesta pārstāvji sāka cietušā meklēšanu. Slīkstošo jaunieti viņi atrada pēc divām stundām pēc ziņojuma nosūtīšanas, – vēsta ruconnect.co.uk.

Slimnīcā, uz kuru puisi nogādāja, ziņo, ka viņa dzīvību nekas neapdraud. Interesanti, ka Kornvolas grāfistes piekrastē mobilie telefoni bieži nevar atrast tīklu. Par to ir sūdzējies pat Lielbritānijas premjers Deivids Kamerons, kurš regulāri te pavada atvaļinājumu. Tā kā var teikt, ka slīkstošo jaunieti izglāba liktenis.


Написать комментарий