Keita Midltone gaida mazuli

foto: ntv.ru
foto: ntv.ru

Tuvojas prinča Džordža pirmā dzimšanas diena. Mazais princis noteikti gaida daudz dažādu dāvanu un pārsteigumu, bet lielāko pārsteigumu, faktu, ka viņš kļūs par vecāko brāli, mazulis nekad nespētu iedomāties, raksta "sejas.tvnet.lv".

Keitas Midltones senā draudzene Džesika Heija izdevumam "New Day" apstiprināja, ka viņas draudzene Keita Midltone ir sava otrā bērna gaidībās.

Sieviete arī paziņojusi, ka karaliskā ģimene šo faktu plāno apstiprināt tikai pēc pāris mēnešiem, kad zudīs spontānā aborta iespējamība.

Tā kā Keita iziet sabiedrībā un viņas strauji augošais vēders tikai palielinās, ilgi noliegt grūtniecības faktu karaļnamam neizdosies.

Midltonei pirmās grūtniecības laikā parādījās ļoti apaļi vaidziņi, šoreiz hercogiene tos mēģina noslēpt zem gaišākām matu cirtām, kuras padara seju smalkāku.

Keitai Midltonei neizdosies pirmos mēnešus mierā baudīt grūtniecību, jo 22. jūlijā viņas pirmdzimtais, princis Džordžs svinēs savu pirmo dzimšanas dienu, kā arī hercogienes plānotājā ir ierakstīti daudzi izbraukumi.


Написать комментарий