11 gadus vecai meitenei princeses cienīgs sākumskolas izlaidums

foto: Caters/Scanpix
foto: Caters/Scanpix

Mazās meitenes māte "rāvās" divos darbos un kopš februāra krāja naudu, lai viņas 11 gadus vecajai mīlulei uzdāvinātu ārkārtīgi šiku un ārišķībām pārbagātu sākumskolas izlaidumu.

Triju meitu māmiņa savu absolventi veda pat uz skaistumkopšanas salonu.

"Dārgs izlaidumiņš" - šādi britu prese raksta par 11 gadus vecās Betas sākumskolas beigu balli. Viņas māte, 36 gadus vecā Aimija Vūlija, pusgada garumā strādāja divos darbos un krāja naudu tieši tam, lai Betas izlaidums būtu viņas sapņu dienas piepildījums. Tāds tas arī bija - līdzās dažām savām draudzenēm mazā meitene izskatījās pēc īstas princeses; viņai tika nopirkta pat diadēma.

Māte neatklāj, cik kopumā izmaksājis izlaidums, taču neslēpj, ka zilās princešu kleitas cena bijusi 200 britu mārciņas, un lauvas tiesa izdevumu aizgāja bērna izskata "uzlabošanā", proti, tika apmeklēts skaistumkopšanas salons, kur vēl bez mākslīgajiem gēla nagiem mazā Beta tika arī pie brūna iedeguma. Tāpat izmaksas veidoja arī klačsomiņa un kurpītes, bet pašai izlaiduma dienai tika noalgots rozā limuzīns, kurā sākumskolas beidzējas izklaidējās.


Написать комментарий