Smalko aprindu lauvene atgrieza adoptēto dēlu patversmē tādēļ, ka viņa raudas neļāva gulēt 1

foto: dailymail.co.uk
foto: dailymail.co.uk

26 gadus vecā smalko aprindu lauvene no Rumānijas adoptēja trīs gadus vecu zēnu, kameru priekšā apsolot nodrošināt viņam pienācīgu dzīvi.

Tomēr bērns viņas savrupmājā pavadīja tikai diennakti, pēc kuras slavenība slepeni atgrieza viņu patversmē.

Kā ziņo Lielbritānijas izdevums Daily Mail, rumāniete Monika Kolumbjanu nonāca sabiedrības uzmanības centrā, apprecoties ar 56 gadus vecu miljonāru 18 gadu vecumā. Tad jaunā Monika sāka aktīvi nodarboties ar labdarību, lai atspēkotu baumas, ka viņa apprecējās ar biznesmeni tikai naudas dēļ.

26 gadu vecumā smalko aprindu lauvene neaizmirsa paretam apmeklēt Bukarestes bāreņu centru, un vienas vizītes laikā iepazinās ar trīs gadus veco Aleksi Gabrielu, kuru bija pametuši vecāki.

Pēc pozēšanas ar bērnu foto kameru objektīvu priekšā Monika žurnālistiem paziņoja, ka bērniem nav jāaug patversmēs, tādēļ viņa bērnu adoptēs.

„Es sekošu tam, lai viņam nekā netrūktu un nodrošināšu viņam pienācīgu dzīvi, – paziņoja Kolumbjanu. – Un vispirms es uzdāvināšu bērnam to, kā viņam tā trūka – vecāku mīlestību”.

Kad visas formalitātes bija nokārtotas, Monika aizveda Aleksi uz grezno savrupmāju, kurā bija jāsākas viņa jaunajai dzīvei. Tomēr šis stāsts nebeidzās laimīgi – pēc diennakts trīs gadus vecais bārenis tika slepeni nogādāts uz patversmi, – vēsta fedpost.ru.

Kā uzzināja vietējie žurnālisti, Monika atgrieza zēnu uz patversmi tādēļ, ka mazulis, nonākot nepazīstamā vidē un jaunā gultā, naktī skaļi raudāja un neļāva viņai gulēt.

Par smalko aprindu lauvenes rīcību, kuras draudzeņu vidū ir bijusī ģimenes biznesa mantiniece Parisa Hiltone, pastāstīja Rumānijā pazīstams labdaris, uzņēmējs Stefans Kristofors, kurš rīkoja Kolumbjanu un mazā bāreņa tikšanos.

„Jautājumu par adoptāciju vairs netika izskatīts pēc tam, kas viņa (Monika) nolēma, ka Aleksis viņai nav vajadzīgs”, – piebilda Rumānijas labdaris.

Vietējo MIL pārstāvji atzīmēja, ka pēc šķiršanās ar pirmo vīru Monika nesen ieguva turīgu mīļāko, kurš viņai uzdāvinājis 150 tūkst. dolāru vērtu automobili.


Написать комментарий

Anonīmais žurnālist!

Jums jāiemācās latviešu valoda pirms kaut ko rakstāt. Bērnu nevar atgriezt, to var atdot. Ja atgriež bērnu no kaut kurienes, tad tam droši vien tiek nodarīti miesas bojājumi. Parasti griež ar nazi, un bērnus griezt - nu nezinu, vai par to tik mierīgi var rakstīt, tur būtu darbs policijai...