Automobiļa vadītāja nokrāsojusi kāju nagus un parādīja tos pa logu

foto: xinhuanet.com
foto: xinhuanet.com

Vīriešiem parādījies lieks iemesls pazākāt sievietes pie stūres, pateicoties Ķīnas iedzīvotājai, kurai izdevās nokrāsot kāju nagus automobiļa vadīšanas laikā.

Katram autovadītājam atradīsies vairāki kuriozi stāsti par incidentiem ar pie stūres esošām sievietēm. Nesen šo sarakstu papildināja Ķīnas Hubejas provinces Uhaņas pilsētas iedzīvotāja, kura braukšanas laikā nokrāsoja kājas nagus, ziņo Shanghaiist.

Liecinieks Hu, kurš pirmais pamanīja dīvaino automobili, pastāstīja vietējiem žurnālistiem, ka incidents notika 8. jūlijā ap 7:30 no rīta. Pēc vīrieša vārdiem viņš brauca uz darbu, kad pamanīja, ka no priekšā braucošā automobiļa parādījās roka.

Autovadītājs, kuru satrauca šis žests, domādams, ka tas, iespējams, ir lūgums palīdzēt, piebrauca pie transportlīdzekļa un saprata, ka ir kļūdījies: pirmkārt, logā bija redzama nevis roka, bet kāja, otrkārt, pie stūres sēdošajai dāmai nekas nekaitēja, – vēsta fedpost.ru.

„Sākumā es pievērsu uzmanību mašīnai, kura palēnināja gaitu, un tikai pēc tam pamanīju to, kas atgādina izstieptu roku, – viņš pastāstīja informācijas aģentūrai „Siņhua”. – Bet, kad es piebraucu tuvāk, ieraudzīju autovadītāju saulesbrillēs, kura pa logu izbāza ar melnu laku nokrāsotus nagus. Kļuva skaidrs, ka viņa uzkrāsojusi kāju nagus un tādā veidā tos žāvē”.

Izmantojot mašīnā uzstādīto video reģistratoru, Hu fiksēja notiekošo un ķīnietei piederošā automobiļa numuru, bet pēc tam nodeva šos datus avīzes „Uhaņas vakara ziņas” (Wuhan Evening News) redakcijai. Savukārt apzinīgie žurnālisti sniedza saņemto informāciju policijai un līdz ar to palīdzēja atrast un sodīt CSN pārkāpēju.

Kārtības sargi apstiprināja, ka sievietei, kurai izdevies izveidot mašīnā skaistumkopšanas salonu, tiks uzlikts 200 juaņu (32 dolāru) naudas sods.

Zīmīgi, ka arī Ķīnas vīriešu dzimuma autovadītājiem izdodas darīt vienlaicīgi vairākas lietas. Pirms dažiem mēnešiem Šanhajas iedzīvotāja kļuva par lieciniekiem tam, kā uzņēmīgs vīrietis vadīja automobili un turklāt pastaigājās ar suni.   


Написать комментарий