Suņi ar stulbām un smieklīgām frizūrām

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Klajā nācis amerikāņu modes fotogrāfa Pola Neitana fotogrāfiju albums ar nosaukumu Groomed, kurā stilīgu modeļu vietā pozējuši ne mazāk stilīgi suņi.

Mākslinieks iedvesmu smēlies augstākās klases suņu frizieru izstādē Ņūdžersijā, un, lai gan frizūras veidotas pilnā nopietnībā, neviens no projektā iesaistītajiem nenoliedz, ka rezultāts ir visai kuriozs.

Kā redzams attēlos, sunīši vairāk atgādina nevis cilvēka labākos draugus, bet gan citus dzīvniekus, multiplikācijas filmu tēlus vai pat antropomorfus ķēmus.

Lai gan daži uzskata, ka šādas suņu modes skates un foto sesijas dzīvniekiem ir apgrūtinājums, fotogrāfs to noliedz, stāstot, ka suņi jutās pavisam labi un viņiem tas it nemaz nebija apgrūtinoši.

"Tur bija balināti, izskūti, apcirpti un cirtoti suņi, kas atgādināja zivis, jūras zirdziņus, pirātus utt. Suņu frizieri tikai nāca un savus mīluļus ietērpa visneiedomājamākajās drānās.

Šī pilnīgi noteikti ir viena no dīvainākajām lietām, ar ko savā fotogrāfa karjerā esmu nodarbojies," vēlāk medijiem stāstīja grāmatas autors Neitans.

 



Написать комментарий