Ušakovs piedāvā melnajā sarakstā iekļaut «Krievijas imperiālistu Kuklačovu»

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) uzskata, ka lai Latvija justos pilnīgi droši, ārlietu ministram Edgaram Rinkēvičam tā dēvētajā "melnajā sarakstā" jāiekļauj arī "Krievijas imperiālists Kuklačovs ar viņa kaķiem šovinistiem". Par to mērs paziņoja sociālajos tīklos.

Viņš arī uzrakstīja, ka Rinkēvičs jau esot iekļāvis melnajā sarakstā Krievijas populāro dziedātāju Valēriju.

"Bet Latvija tik un tā var gulēt droši. Krievijas imperiālisms būs apturēts, jo Rinkēvičs nelaidīs Jūrmalā Valēriju," raksta Ušakovs.

Domes priekšsēdētājs arī uzdod jautājumu, vai Rinkēvičs iekļaus melnajā sarakstā savu koalīcijas partneri no Zaļo un Zemnieku savienības - Jūrmalas mēru Gati Truksni.

"Pa lielam tas ir murgs. Ir saprotams, ka ministram ir vēlēšanās. Bet tas vēl nav iemesls, lai tēlotu no sevis Kima Čenuna latviskoto versiju," norāda mērs.

Portāls Mixnews.lv jau ziņoja, ka Rinkēvičs pieņēmis lēmumu aizliegt "Krievijas imperiālisma un agresijas apoloģētiem ierasties Latvijā uz smalkiem pasākumiem". Ārlietu ministrs ieceļošanas aizlieguma jeb tā dēvētajā "melnajā sarakstā" iekļaus četras personas, kuras pārstāv Krievijas kultūras jomu un ir plaši pazīstami arī Latvijā.


Написать комментарий