Gada laikā meitene pārvērtusies par kaķi

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Retas saslimšanas dēļ mazā Ķīnas iedzīvotāja ieguva iesauku „meitene – kaķe”. Pēc meitenes tēva vārdiem tikai viena gada laikā viņa meita praktiski pilnīgi pārklājās ar apmatojumu.

Čžao Hinrui vecāki pamanīja uz meitas muguras nelielu bezkrāsainu ādas plankumu apmēram pirms gada. Kad slimība sāka progresēt, noraizējusies māte atstāja meitu un vīru un aizbēga uz laukiem.

Pēc meitenes vecmāmiņas vārdiem no paša sākuma ārsti apgalvoja, ka bērnam ir parasta dzimumzīme. Čžao pat sāka apmeklēt vietējo bērnudārzu, kurā audzinātāji citiem bērniem teica, ka viņai ir dzimumzīme. Tomēr pakāpeniski plankums sāka palielināties un pēc kāda laika klāja pusi no meitenes ķermeņa. Patlaban Čžao nepieciešama steidzama ārstēšana, lai noņemtu apmatojumu, kurš praktiski klāj visu viņas muguru un sāk augt uz rokām un sejas, – vēsta ruconnect.co.uk.

Pēc 45 gadus vecā Čžao tēva vārdiem pēc tam, kad viņa sieva aizbēga, pametot viņu un meitu, kopt bērnu viņam palīdz vecāki. Vīrietis atzīstas, ka redzēt sava bērna ciešanas ir sāpīgi. Patlaban ģimene mēģina savākt naudu, kura nepieciešama ārstēšanas apmaksai.

„Ārsti mums pateica, ka viņai nedrīkst veikt operāciju līdz 5 gadu vecumam. Tagad viņa ir pietiekami pieaugusi, bet mums nav naudas, neskatoties uz to, ka mēs krājām naudu kopš brīža, kad uzzinājām, ka Čžao nepieciešama ārstēšana”, – saka meitenes tēvs.

Intervijā vietējai televīzijai meitene pateica, ka visvairāk sapņo par to, lai viņu izārstētu un viņa varētu valkāt vasaras apģērbus un pat peldkostīmu, tāpat kā viņas draugi.

Pēc tam, kad meitenes stāstu publicēja vietējie masu mēdiji, tika izveidoti speciāli konti, kuros valsts iedzīvotāji varēja ziedot naudu. Pateicoties šiem ziedojumiem, meiteni varēs operēt.

Čžao jau ir devusies uz Čendu provinces medicīnas centru. Saskaņā ar mediķu plānu meitenei tiks veikta operācija, kuras laikā ķirurgi aizstās apmatoto ādu ar veselu, kura paņemta no citām viņas ķermeņa daļām.


Написать комментарий