Stallone filmas pirmizrādē dižojas ar skaistajām meitām

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Kad pienāk brīdis apmeklēt filmas pirmizrādes vakaru, kino veterāns Silvestrs Stallone vienmēr līdzi ņem sieviņu Dženiferu un savas trīs smukās meitas.

Nesen ģimene viesojusies Londonā un apmeklējusi „The Expendables 3” pirmizrādi.

Silvestrs Stallone uz pirmizrādes vakaru Lesterskvērā Londonā bija posies elegantā tumši zaļa velveta žaketē, melnās biksēs un sniegbaltā kreklā. Kopā ar 68 gadus veco kinozvaigzni uz sarkanā paklāja pozēja arī viņa sieva Dženifera Flavina (45) un meitas Sofija Rouza (17), Sistina Rouza (15) un Skārleta Rouza (11).

Ģimene apmeklēja daudzu ļoti gaidītās filmas „The Expendables 3” pirmizrādi. Šis kinodarbs ir turpinājums 2012. gadā tapušajai „The Expendables 2”. Šoreiz uz ekrāniem līdzās tādiem grandiem kā Silvestram Stallonem, Arnoldam Švarcenegeram, Dolfam Lundgrēnam un Džeisonam Stethemam, redzēsim arī Antonio Banderasu, Kelanu Lucu, Teriju Krūzu, Vesliju Snaipu, Melu Gibsonu un Harisonu Fordu.

Lai gan nav zināms, kādi būs filmas kases ieņēmumi, fanu interese ir milzīga un trešās filmas producents Avi Lerners paziņojis, ka tapšanas procesā jau esot nākamā filma! Darbs pie scenārija gandrīz esot pabeigts, savukārt filmēšana sāksies nākamā gada sākumā. Ceturtajā filmā lomās redzēsim arī virkni daiļā dzimuma pārstāvju.


Написать комментарий