Bijušais boksa menedžeris maina dzimumu un tagad sauc sevi par Kelliju

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Kādreizējās boksa superzvaigznes Lenoksa Lūisa menedžeris Frenks Melonejs atklājis, ka veic dzimuma maiņu un pašlaik dzīvo kā sieviete vārdā Kellija.

61 gadu vecais Melonejs, kurš 2004.gadā bija Apvienotās Karalistes Neatkarības partijas (UKIP) kandidāts uz Londonas mēra amatu, bijis divreiz precējies un ir divu meitu tēvs, tomēr laikrakstam "Sunday Mirror" viņš atzinis, ka vienmēr juties kā sieviete.

"Piedzimu nepareizajā ķermenī un vienmēr zināju, ka esmu sieviete," izteikusies Kellija, kas 1993.gadā kā Melonejs aizveda Lūisu līdz pasaules čempiona smagsvaru jostai. "Nespēju dzīvot maldos, tāpēc šobrīd to daru. Vēl ilgāks slogs būtu mani nogalinājis."

"Dzimšanas kļūda tagad ir medicīniski labota. Man ir sievietes smadzenes. Jau no bērnu dienām zināju, ka esmu citādāks," stāstīja jaunā sieviete. "Es nebiju pareizajā ķermenī. Biju greizsirdīga uz meitenēm."

Melonejs boksā beidza strādāt pagājušā gada oktobrī, bet 48 gadus vecais Lūiss paziņojumā paudis atbalstu savam kādreizējam menedžerim.

"Pēc jaunumu uzzināšanas biju šokēts tāpat kā visi citi," izteicies Lūiss. "Tomēr dzīve un bokss ar to ir lieliski, ka nekad nezini, kas tevi sagaidīs rīt. Varu tikai iztēloties, cik šis bijis smags lēmums Kellijai."

Melonejs bija Lūisa menedžeris jau kopš viņa profesionālā boksera karjeras sākuma - pēc Lūisa uzvaras 1988.gada olimpiskajās spēlēs. Abi sadarbību pārtrauca 2001.gadā, bet pēc tam Melonejs attīstīja citu bokseru karjeras.


Написать комментарий