Kortnija Lova zaudējusi 27 miljonus dolāru, bet viņu tas neuztrauc

foto: alt-sector.net
foto: alt-sector.net

„Esmu zaudējusi aptuveni 27 miljonus dolāru – zinu, ka vairumam cilvēku tā ir milzu nauda, taču es esmu liela meitene, tas ir rokenrols, tā ir grupas „Nirvana” nauda un man bija jāļauj tai iet,” izteikusies skandalozā mūziķe Kortnija Lova.

Skandalozā mūziķe un grupas „Nirvana” solista Kurta Kobeina atraitne Kortnija Lova atklāti pastāstījusi, kā viņai izdevies zaudēt tik lielu naudas summu. Intervijā ar žurnāla „Style” reportieri, mūziķe atzinusi, ka viņai nācies zaudēt prāvo naudas summu, cenšoties atrisināt daudzās tiesu prāvas. Lai gan Lova kopumā zaudējusi 27 miljonus dolāru (summu, ko vidusmēra cilvēks mūžā pat nenopelna), viņa neizklausās par to pārlieku noraizējusies vai bēdīga. Rodas sajūta, ka viņa noslēgusi visus rēķinus ar pagātni un nu ar prieku raugās nākotnē, un tajā ko tā nesīs.

„Esmu zaudējusi aptuveni 27 miljonus dolāru – zinu, ka vairumam cilvēku tā ir milzu nauda, taču es esmu liela meitene, tas ir rokenrols, tā ir grupas „Nirvana” nauda un man bija jāļauj tai iet,” vēsu prātu norādījusi Lova. „Es pelnu pietiekami, lai dzīvotu, esmu finansiāli maksātspējīga, es koncentrējos uz to, ko šobrīd nopelnu.”

Aizvadītajā mēnesī mūziķe atzīmēja savu 50. dzimšanas dienu, nosvinot apaļo jubileju kādā no Losandželosas restorāniem. Kortnija Lova bija precējusies ar grupas „Nirvana” līderi Kurtu Kobeinu, kurš 1994. gadā izdarīja pašnāvību. Lovas un Kobeina attiecībās pasaulē nāca meita Frensisa Bīna. Viņa šobrīd ir 21 gadu veca un dzīvo savu dzīvi, netālu no Losandželosas.


Написать комментарий